perjantai 28. marraskuuta 2008

.. in the end I wanna be standing at the beginning ..

talvikuvaa kivilouhokselta
Täällä sitä sitten ollaan, Bloggerissa. Onpa hassua. Mutta toisaalta NIIN huojentavaa. Sulateltuani asiaa tarpeeksi pitkään olen lopulta aivan valmis vapautumaan ex-webmasterin "alaisuudesta", vaikka se tarkoittaakin rakkaaksi muodostuneen Desthea.comin jättämistä taakse. Elämä kuitenkin jatkuu. Ja lopulta parempi näin. Ei enää typeriä Google-mainoksia, ihanaa, en tule kaipaamaan niitä hetkeäkään. Eikä enää ikinä tule yksikään miehenpuolikas hallinnoimaan ainuttakaan minun nettisivuani. Opittu on.
Totta puhuen nyt on aika siirtyä muutenkin hieman uusiin kuvioihin. Tapa jolla tein juttuja Desthea.comiin, muodostui liian stressaavaksi. Ja nykyään pitää puuduttaa perselihaksia lisäksi nettikaupankin parissa. Pyrin siirtymään lyhyempään ja ytimekkäämpään itseilmaisumuotoon. Jotain sellaista mikä tuntuu itsestä hyvältä. Se kai tärkeintä. Tervetuloa seurailemaan uudet ja vanhat tutut.

And from now on, I was thinking of writing a few words in English too, now and then. So welcome. :)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hauska tuo kuva :)

Näyttää muutemkin kivalta täällä :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: kiitos. :) Kuva on hauska juu, jotenkin niin osuvasti joku tuon tekstinkin tuohon vetäissyt, en sitä edes huomannut heti, olin vaan menossa ottamaan lumisista jättirenkaista kuvaa.. ;)