keskiviikko 22. helmikuuta 2012

.. so much time wasted, playing games with love ..

I love U
Tänään suuntaan englannin iltakurssin jälkeen Klubille kuuntelemaan vaihteeksi vähän örinämusaa. ;o) Poikaystävän bändi on siellä keikalla kera parin muun kokoonpanon.

keikkakorvikset
Väkersin itelleni keikkarekvisiitaksi hieman kokeelliset kierrätyskorvikset, kuka arvaa/tietää mikä on materiaalina? ;o)

hopeanvärisiä
Samalla valmistu myös muutamia muita hopeanvärisiä korviksia. Lisäilen nää Madebyyn tänään tai huomenna. :)

Tää kuukausi tuntuu nyt olevan vähän haipakkaa ja kuluvankin kovin nopeasti, koittakaahan kestää näitä pieniä postaustaukoja. =)

Now playing: Lenny Kravitz - Greatest Hits (2000)

6 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Oiskohan noi ponnareista kyhätyt korvikset? ;) Hauskannäköiset kyllä!

Desthea kirjoitti...

Feline: nope! Nää on ihan musiikkiin liittyvää (jämä)materiaalia, ja ovat muuten ihan alkuperäisessä olomuodossa, en ole muuta tehnyt kuin ripustanut koukkuihin. :o)

Johanna kirjoitti...

Oisin veikannut semmosta kaulakoruketjua mitä joissain koruissa on, semmosta kummaa paksua taipumatonta juttua. Näyttää samalta. Mutta ilmeisesti toi on siis jotain musakamaa niin en kyllä heti keksi...

Desthea kirjoitti...

Johanna: jaa semmosta "käärmeketjua"..? :D No nää kyl tosiaan liittyy musiikkiin ja nehän on kitaran kieliä! Tarkemmin sanoen bassokitaran ja siksi noinkin paksuja. Kun ostaa kitaraan uudet kielet, niin niissä on toinen pää tuollasella kiekuralla ja kieliä paikoilleen asentaessa niistä sitte leikataan pihdeillä toi kiekura pois (ja jätetään lojumaan pöydälle, mistä sitte vaikkapa joku kierrätyshenkinen saattaa ne kerätä talteen, heh).. :D

Johanna kirjoitti...

Katos vaan, niinpäs muuten onkin! :D Hauska idea!

Desthea kirjoitti...

:-D