perjantai 27. toukokuuta 2011

.. love is like a brick, you can build a house or sink a dead body ..

Mulla on sellanen pieni "ongelma" etten "kestä" katsoa musiikkivideoita, koska niissä vilahtelee tuhatta ja sataa niin paljon kaikkee mielenkiintoista mitä haluis nähdä tarkemmin. Sitä haluais hidastaa kuvaa että ehtis katsoa kunnolla vaatteita, koruja, meikkejä, tanssikuvioita... Ääh!

Judas-kynnet
Tätä "turhautumista" ovat omiaan aiheuttamaan etenkin Lady Gagan videot, mieletöntä visuaalista tykitystä ja tsiljoonien eri yksityiskohtien kirjoa. Yllä hieman Judas-videon "kynsitaidetta", etenkin nuo ketjukynnet on aikas päheet. x) (kuva: shefinds.com)

Ukko
Linnanmäen uusi Ukko-laite on käsittääkseni otettu käyttöön tänään. Käytiin porukalla Lintsillä just viime maanantaina ja pojat oli kai hitusen pettyneitä kun kyseinen hirvitys ei ollut silloin vielä yleisölle avoinna. Testiajoivat sitä vaan siinä tyhjillään, kuten kuvasta ehkä näkyy. No, meikäläiselle sais kyllä maksaa aika paljon että menisin tohon... x)

Vielä muutama otos Lintsiltä lisääkin:

vuoristorata
Lintsi aurinko
Kirnu 1
Kirnu 2
Nylon Beat -nostalgiaa
Ravintolassa oli lasikaapeissa esillä tollasia "nostalgiajuttuja". Vähänkö tollanen oranssi Nylon Beat -minireppu ois ollu kova sana joskus vuonna 1996. :---D

Lintsi ulos

Loppuun vielä yks mun tän hetken lempparibiisi:

Ei kommentteja: