keskiviikko 1. helmikuuta 2012

.. fake money, real plastic, stupid cupid, fantastic ..

Taannoisella Helsingin reissulla poikkesimme porukalla myös Itäkeskukseen ja siinä samassa imussa katsastamaan Laajasalon Pelastusarmeijan kirppistä. Mukana kun oli vähän niinku sekä entistä että nykyistä Peltsin työntekijää, niin on aina mielenkiintosta käydä hieman tutkailemassa muiden paikkakuntien myymälöitä; siisteyttä, hintatasoa yms. ;o)

Laajasalon myymälän sijainti tosin oli sen verran erikoinen että sen löytäminen oli pienen työn ja tuskan takana. No, löydettiin viimein kuitenkin. Iso myymälä ja paljon tavaraa. Ja muutama ostoskin lähti mukaan. ;-)

Majurit ja Palaset
Sarviksen Majuri-henkareita oli oikein rivissä orrella roikkumassa. Alehintojakin oli osassa. Otin siispä mukaani pari punaista. Lähistöltä onnistuin bongaamaan alahyllystä piilottelemasta pari tuollaista valkoista Palaset-kippoa. Ennestään multa löytyy muutama läpinäkyvä yksilö.

koruja
Korut olivat kaikki -50 % mutta hinnat näyttivät vähän siltä kuin niitä olisi nostettu ihan vaan että alennuksen jälkeenkin niistä saatais vielä "normaali" hinta. ;-D Pöyristyttäviä ryöstöhintoja pelkästä rihkamasta. Punaisen muovisen sydänriipuksen halusin, koska omistan ennestään "saman sarjan" tähtiriipuksen ketjussa. Ketjurannekoru oli mukavan simppeli, ja tuo toinen ketjuhässäkkä lähti mukaan materiaaliksi.

raitaa ja pöllöä
Kangashyllyssä ei ollut mitään jännää, mutta kelpuutin ostoskoriin kuitenkin iloisen raidallisen vuorikankaan, joka sopisi kivasti yhteen vaikkapa kuvan pöllökankaan kanssa. Pienikuvioinen ohuehko pöllökangas on Jätti-Rätistä ja siitä on tulossa pussukoita. :o)

noppasatsia
By the way, jos joku tykkää noppakorviksista, niin niitä on nyt monipuolinen satsi Madebyssa myynnissä! ;-)

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kiva kun päivität usein, sulla on hauska ja mielenkiintoinen blogi!

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: heh voi kiitos, hyvä jos jonkun mielestä tahti on kelvollinen, haluaisin päivittää useamminkin mutta välillä tahtoo väkisinkin tulla pikku taukoja! :-D

Johanna kirjoitti...

Nuo valkoiset palaset -kipot on alkaneet kiehtoa.. pitää varmaan kiertää joku kirppis jos löytäisi...
Pöllökangas on söpöä, mutta miksi siinä on sieniä... niitä karsastan kankaissakin..

Desthea kirjoitti...

Johanna: hah joo noi sienet on ehkä vähän hassuja tossa, tai ainaki ne tekee kuosista ehkä hitusen turhan syksyisen.. ;o)