sunnuntai 13. helmikuuta 2011

.. spinnin' round, I'm looking for myself, sober ..

monta korua
Vieroksun jostain syystä ajatusta useamman kaulakorun pukemisesta päällekkäin. Mutta koska se usein muilla näyttää kivalta, pitää itsekin joskus edes jossain muodossa testailla. Tuollaista kombinaatiota käyttelin tossa muutamana päivänä. Toinen totuttelua vaativa asia ovatkin pidempiketjuiset korut, joten sitäkin puolta tuli samalla. Yhdistelmän korut ovat aika sekalaista seurakuntaa; omia tuunauksia ja muita väkerryksiä, siinä on mm. Ari Koivuselta saatu plektra. :)

asuja 0211
Tuossa vielä kaksi eri asua saman koruyhdistelmän kera..

tummat kynnet
Kynsissä on ehtinyt jo hyvän tovin olla ikivanhaa L'orealin tummaa lakkaa, joka kuivuu hemmetin hitaasti mutta pysyy kynsissä ihmeen pitkään. Pullo on oikeesti varmaan 10 vuotta vanha mutta edelleen ihan kiltisti levittyy jne. Näyttää tuossa (ja muutenkin nopeasti katsottuna) ihan mustalta mutta on todellisuudessa sellasta tumman metallivihreää.

asu120211
Eilisen päivän asulla kiusaan nyt oikeen useemman kuvan verran..

asu 120211
asu 120211
.. mutta löytyy sieltä sentään pari kissaakin meikäläisen hölmön pärstän lisäksi.. x) Kaverille kiitos kuvista kissojen(sa) kera. :-) Asussa aika paljon tollasta same old -osastoa, toppi on Vero Modan, riipus Italiasta, loput sitten second handia tms.

Ohjelmassa oli kirppiskierros kaverin kanssa. Kaveri odottaa vauvaa ja halusi metsästää hieman lasten vaatteita. Mukaansa se halusi jonkun, joka ei ala ihquttaa ja kiljua jokaisen söpön vaaleanpunaisen vaatteen kohdalla. Eli olin siis juuri oikea henkilö tähän tarkoitukseen, meikäläisestä kun ei pahemmin lapsi-ihqutusta irtoa.

Siinäpä sitte kierrellessä värejä ja kuoseja ihmeteltiin ja analysoitiin, ja huomattiin että meillä onkin melko samankaltainen "lastenvaatemaku". Itse en pahemmin diggaile pastellivärejä tai hassunhauskoja yksittäisiä brodeerauksia/painatuksia, Disney-hahmoja yms. Silmää miellyttävät enemmän yhtenäiset väripinnat, voimakkaammat värit, raitakuosit, retrohenkiset jutut jne.

mustavalkoinen body
Yhdestä bongaamastani kuosista oli pakko ihan napata kännykkäkameralla kuvakin. Siinä kun on MUSTAA. Vau. Pikkulasten vaatteissa ei ikinä ole mustaa. Tai harmaata. Tai pahemmin edes ruskeaa. Siis miks hemmetissä niiden pitäis olla aina niitä hempeän vaaleanpunasia tai -sinisiä? Miksei vois olla tummiakin värejä? Edes niihin vaaleampiin yhdistettynä? Mitä ihmeen haittaa muka olis pikku värikontrastista siellä täällä?

kaverin löytöjä
Tuossa vähän kaverin saalista. Vaaleanpunainenkin voi olla ihan siedettävää esim. ruskeaan yhdistettynä. ;-) Ja vähän Ristomatti Ratiaakin löytyy, tuo punavalkoinen pallokuosi.. ;-)

Itse löysin kierroksella punaisen pyöreän Karhumuovin melamiinikipon. Pari nelikulmaista multa löytyy ennestään, mutta pyöreitä ei ole aiemmin tullut vastaan. Tässä tosin on kyljessä puoliksi näkymättömiin kulunut Viking Linen logo, mutta haitanneeko tuo kauheesti... ;-)

muovia ja melamiinia
Kipon täytteenä kuvassa on parit kaverilta lahjotuksena saadut muovihelmet sekä kirppikseltä ostamani riipuskaulakoru. Riipus on simpukkaa, mikä ei yleensä todellakaan kuulu suosikkikorumateriaaleihini, mutta tämä on onneks saatu "naamioitua" riittävän hyvin "ei-simpukkamaiseksi" punaisella värillä ja villieläinkuosilla.. ;-)

Asiasta vielä kolmanteen, hokasin vasta ihan vähän aikaa sitten, että retropeltipurkkikokoelmani Marianne-purkit eivät ilmeisesti olekaan Aarikan purkkeja.. Tai näin siis netistä jostakin luin, ja olenkin kyllä joskus ihmetellyt miksei niissä lue sitä Aarikkaa pohjassa. Ja että miks raidoitus on hieman erilevyinen kuin niissä joissa lukee se Aarikka. Mutta muutoinhan purkit on aivan täsmälleen samankokoisia ja -muotoisia, eli melkoisen törkeää kopiointia on sillon aikoinaan harrastettu jos nuo karkkipurkit on ihan omin luvin tehty Aarikan purkin näköisiksi. Oli miten oli, Marianne-purkit pysyköön silti kokoelmassa, kivoja ne on joka tapauksessa.. ;-)

retropeltipurkit
Purkit ovat tuossa rykelmänä pöydällä odottamassa seinähyllylle pääsyä.. jos vaan joku joskus asentaisi niitä hyllyjä.. ;-)

5 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Miten mä oon käsittäny, että Aarikka on valmistanu noi Marianne-purkit??? mulla on noita kans ja aika täsmälleen samaa kamaa ovat, raidat on vaan Aarikan omissa leveämmät.

Mä en kans osaa tota vauvanvaateihkuttelua, vaikka kavereilla noita taaperoita jo onkin ja monesti on käynyt mielessä että vois niille jotain kirppikseltä kattoa, niin en koskaan silti muista... :D

Desthea kirjoitti...

Heidi: yritin nyt vielä googletella vähän lisää tietoa aiheesta.. Ilmeisesti Marianne-purkit on valmistanut GWS (G. W. Sohlberg), joka oli aikansa suurin peltipurkkitehdas. Mutta siis yhtä lailla GWS on valmistanut purkkeja myös Aarikalle, joten en nyt sitten oikein tiedä miten tuo kuvio oikeastaan menee.. Luulis että siinä jonkinlainen yhteys/yhteistyöhommeli on ollut kun purkkien ulkomuoto kuitenkin on niin sama.

Tuossa yks artikkeli GWS:ään liittyen:

http://www.hs.fi/artikkeli/GWS+oli+suurin+peltirasiatehdas/1135233363009

Johanna kirjoitti...

Eikös se sitte melkeen oo nuo toiset purkit kopioita kun kerran Marianne -karkit on oikeasti raidallisia, niin noilla Marianne-purkeilla on oikeus olla raidallisia ja? :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh joo, onhan toikin yks pointti.. xD

Jenna kirjoitti...

Minäkin löysin kirpparilta nuo mariannepurkit. Siniraidallisessa ei kyllä ollut tuota etikettiä.. Ja etiketissä minua ainakin häiritsee tuo viivakoodi! Muuten ihan hauska =)