maanantai 18. toukokuuta 2009

.. inclined to worry, when things go well in a hurry ..

Pinkit puut 1
Kerralla satsi sekalaista kuvasaalista ja asiasisällötöntä asiaa reilun viikon ajalta.

Pinkit puut 2
Kertokaas mitä noi on noi ihanat keväisin kauniin vaaleanpunasina (mm. Caribian pihassa) kukkivat puut, jotain kirsikkapuita tms..?

Kruununhaka 1
Reilu viikko sitte kävin visiitillä pääkaupunkiseudulla ja ennen lähtöäni napsin vielä ohimennen Kruununhaassa pari kuvaa kauniista aamupäivän auringossa kylpevistä vanhoista rakennuksista.

Kruununhaka 2
Muotipostimerkit
Yhtenä päivänä tein heräteostoksia Postissa (juu sekin on mahdollista). No tuo kaikkialla vilahdellut muotiaiheinen postimerkkiarkki tietenkin, ja sitten pari muutakin juttua:

Maisa ja Kaarina -kortti
Hauskoja Maisa ja Kaarina -aiheisia kortteja pari kappaletta..

Käsilaukkukoukku
.. ja ilmeisesti jotenkin samaan sarjaan kuuluva ihme vekotin, joka kaupiteltiin mulle sillä verukkeella että oli viimeinen kappale kyseessä. x) Käsilaukkukoukku. Siis kokoontaittuva koukku jolla voi vaikka baarissa ripustaa veskansa pöydän reunaan roikkumaan. Käytännöllinen? - En tiedä kun en ole vielä testannut.. Turhake? - Melko suurella todennäköisyydellä kyllä.. ;)

Levyostoksia
Tein heräteostoksia tässä vähän aikaa sitten myös musakerhon nettisivuilla kun huomasin kaikenlaista hauskaa vanhaa ryönää olevan tarjolla parin euron kappalehintaan. Ysärikokoelmaani kartuttamaan päätyi mm. Spice Girlsien Greatest hits -levy.. xD Päällimmäisenä pinossa "normaalihintainen" (mutta edullinen sekin) ihanuus joka oli pakko saada, koen nimittäin aina välillä näitä äkillisiä (jälkijuna-) heräämisiä tiettyjen artistien suhteen ja viimeisin villitys on Lenny Kravitz. :)

Tarjoustalo-ostoksia
Sokerina pohjalla vielä "markettitason tyyliä" eli Tarjoustalo-ostoksia.. x) Herkut turkoosit rengaskorvikset pääsivät heti kevään lemppareiksi, keltasta lakkaa en ole vielä testannut mutta toivotaan että on riittävän peittävää eikä mitään läpikuultavan hailukkaa. Anytimen (mitä lie vanhoja jämävarastoja) värilliset minimaskarat maksoi euron kipale, ei onneksi sen suurempi sijoitus kun eivät tunnu pahemmin väriä ripsiin jättävän ainakaan pikaisen kokeilun perusteella.. Laitetaan nyt loppuun sitä ihanuus-fiilistely-musaa sitten vielä. ;) (huonohkolla laadulla tosin, valitan)

5 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Ihanan väristä kynsilakkaa. Itkein huomasin tällä viikolla et kaikki puut on alkanu kukkimaan: )

Johanna kirjoitti...

Katselin joskus kuukausi tms. sitten tuota lakkaa cittarin mainoksessa ja siitä lähtien olen haaveillut... vaan en saanut ostetuksi :D

Tuota käsilaukkukoukkua olen minäkin jossain nähnyt mainostettavan, siinä vaan oli maisa ja kaarina -kuvan sijaan läpikuultava tai sininen "timantti". Oli aika ihuna. Harakkana voisin ostaa ihan sen takia :D

Desthea kirjoitti...

nora: jeps ja mieletön vihreys ja vehreys tullu taas ihan yhtäkkiä.. :D

Johanna: joo arvelinkin että koukkua on taatusti myynnissä muinakin variaatioina. x) ehkäpä kokeilen tässä nyt sit seuraavaks tota keltasta lakkaa..

Romulus kirjoitti...

Joo toi leffa oli aika piinallinen! Ja se koira surettaa vieläkin.

Muuten, miten kävi Britney-lippujen kanssa?

Desthea kirjoitti...

Romulus: kaveri yritti lippuja netin kautta mutta ei päässyt maksukohdassa läpi.. =/ sama juttu ku aiemmin Madonnan lippujen kanssa..