torstai 17. helmikuuta 2011

.. I'm flat and I'm sharp and I'm everywhere ..

Helmikuun kootut.. tai sanotaan että jonkun X ajanjakson sekalaisia poimintoja.. ;-)

Paras raitaan pukeutuja:

Taylor Swift
Taylor Swift. Ja siis se, että joku on ylipäätäänkin noin upea, on suorastaan rikollista.

Omituisin raitaan pukeutuja:

Rihanna
Rihanna. What can I say? Jotenkin aika jäätävä staili.

* Me Naiset -lehti oli kerännyt aukeaman verran raitaan pukeutuneita julkimoita, ja siitä nuo molemmat edellä mainitut bongasin. Mielenkiintoista kyllä, pienen googletuksen perusteella vaikuttaa siltä, että Taylor Swiftin kyseinen näyttäytyminen Lontoossa raitamekossa on tapahtunut joskus vuonna 2009. Että noinkin tuoretta kuvamateriaalia sitten "ajankohtaisessa" julkkis-trendikatsauksessa... x) *

Köyhin kierrätysidea:

pahvihattu
By Suuri Käsityölehti (uusin nro) ja jokin uusi kierrätysilmiöitä käsityöharrastajan näkökulmasta pohtiva palsta. Aukeaman lähes kaikki ideat olivat valitettavasti melko samaa tasoa.

Naurettavin designer-askarteluvinkki:

paperikukka
Että siis tuohonko tarvittiin oikein Ristomatti Ratia? Ja tuo piti vieläpä oikein erikseen mainita lehden kannessa? Oottekko tosissanne, SK (jälleen)? Samainen lehti siis kyseessä kuin aiemmassa kohdassa.

* Mistä päästäänkin hieman analysoimaan Suuren Käsityölehden kehityskaarta, jota olen mielenkiinnolla jo vuosia seurannut. Pitkään samana pysyneen päätoimittajan aikana lehti oli sellasta melko tasaisen turvallista perushuttua. Kunnes tulivat uudet nuoremmat tekijät tuomaan vähän väriä ja räiskettä kuvioon, mutta jostain syystä siinäkin on mielestäni menty hieman kummalliseen suuntaan. Ensin Anu Harkin aikaan lehdestä tuli, no, mitä nyt Anu Harkilta voi odottaa, sellanen maalaisromanttisen boheemi, kuorrutettuna hänen Ratula-telkkariohjelmassaankin esiintyneillä tuunausideoilla. Sitten tuli tää uusin, Heidi Laaksonen (mistäs lehdestä hän sinne loikkasikaan, jostain tyyli- tai sisustuslehdestä..?) ja periaatteessa numerot ovat olleet raikkaita ja monipuolisia mutta.. jostain syystä olen silti myynyt järjestään jo useamman numeron samantien Huuto.netissä, kun ei vaan ole oikein näkynyt mitään itseä kiinnostavaa. Hienot on puitteet mutta sisältö on hieman tollasta em. askarteluvinkkien tyyppistä väkisin väännettyä ihme huttua. Mutta tietystihän nää on myös makuasioita! *

No mutta listaus jatkukoon.. xD

Paras biisi:

Rihanna - S&M. Joku positiivinenkin "palkintosija" sentään hänelle suotakoon. Rihannan biisit on mulle hyvin kaksijakoinen juttu; mä joko inhoan niitä suuresti tai sitten ne kolahtaa tosi kovaa. Nyt on ollut taas kolahduksen vuoro vaihteeksi.

Upeimman värinen kynsilakka:

kiva kynsilakka
Jonka ihanaa tummaa petrolisävyä en tietenkään saanut kuvaan vangittua sellasena ku se todellisuudessa on. H&M, sävy Moody Model.

Kaunein päivä:

kaunis talvipäivä
Tai ainakin yks niistä. Kuva n. viikon takaa.

Muistutus jalankulkijoille:

Ei välttämättä ole suositeltavaa harppoa vauhdilla miehenkorkuisen lumikasan (joita nyt on kaikkialla) takaa autojen eteen.. Koitetaanhan muistaa että talvikelillä ne autojen jarrutusmatkat on normaalia pidemmät. Itsesuojeluvaisto ei ole täysin turha ominaisuus suojatielläkään.

Nyt tais ideat loppua tältä erää.. ;-)

4 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Mulla on vähän samat fiilikset kässylehdestä. Äidille tuli se vuosikausia kun olin lapsi, sitten jossain vaiheessa se lopetettiin kun oli liian kallis. Peruskauran jälkeen oli oikeasti ihme veto palkata Anu Harkki, nauharusettia joka paikkaan ja siihen päälle nappi!
Mä en erityisemmin koe tarvitsevani kyseistä lehteä, osaan kaavoitella ja keksiä ideoita omasta päästä, mutta toki ois joskus kiva inspiroitua ja saada esim. vinkkejä tekniikoista. Mun suosikkeja kässylehtien saralla onkin vanhat, 1940-1970-luvun lehdet. Toki ymmärrän, että monet haluaa täsmällisiä ohjeita tänänpäivänä saatavilla olevista langoista ja kankaista. Mut jos ohjeet on kaikenlaista räpeltämistä pelkästään, niin mites ne oikeasti taitavat käsityöihmiset...? Kenties kyllästyksissään lopettaa tilaamisen.

Desthea kirjoitti...

Heidi: juu no en mäkään sitä käsityölehteä erityisemmin mihinkään koe _tarvitsevani_, pidän siitä lähinnä siks että se on sellanen nopeesti selattava lehti mistä voi vaan katsella kuvat. ;-) Meinaan en oikein voi tilata sellasia lehtiä missä on oikeesti luettavaakin ku en ikinä saa niitä luettua. xD Muutama vuosikerta kässylehtiä löytyy hyllystä, nyt pitäis tilauksen olla kohtapuolin päättymässä ja tuskin taas vähään aikaan tilailen. Vanhatkin pitäis kaikki käydä läpi ja heivata kirpparille sellaset "turhat" numerot. Lehdet painaakin ihan pirusti ja ovat aina muuttoapulaisten painajainen.. x)

Unikuu kirjoitti...

ristomatti ratian kukkaa :D buahhahhaaa.. :D

Desthea kirjoitti...

Unikuu: niinpä niin.. :-D