sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

.. it's a fine day, people open windows ..

Messuhankintoja
Kädentaito/antiikkimessujen hankintasaalista: Nymanin/Poutasuon "Muovikirja", kalannahkaa ja wanha Geisha-levy.. Jossa ei sentään kuitenkaan ole sisältönä wanhaa suklaata vaan se on jonkinlainen somistekappale.. ;)

Päivän antiikkiannoksen innoittamana voisin esitellä muutaman Arabia-jutun joista haaveilen:


Arabia-haaveita
Pomona-purkkeja, kyllä kiitos! Haluaisin erityisesti appelsiini- ja mehiläiskuvioisia. Näin messuilla useita appelsiinipurkkeja mutta sinne jäivät kun eivät oikein istu meikäläisen budjettiin, nää purnukat nimittäin maksaa yleensä 30-50 euroa kipale. =/ Jos joku haluaa myydä mulle tällaisia halvalla (ei haittaa vaikka olis kolhuja tms.!) niin sopii ilmoittautua.. ;) Ja sitten vielä Jääkarhukannu, tuommonen ois kans aika veikee.. :) (kuvat: Antiikkihalli.fi)

6 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Ei sitten törmätty... olin eilen kanssa messuilemassa. Mun saalis oli hieman enempi käsityöpainotteinen. Antiikki puolelta lähti mukaan vain parit vanhat lehdet. Olin hieman pettynyt kun ei ollut mitään kunnon messutarjouksia kirjoista... :(

Desthea kirjoitti...

adelheid: no olis ehkä ollut munkin saalis, mutta kun kerkesin juosta sen käsityöpuolen vaan pikaisesti läpi ku antiikkipuolella vierähti vähän liikaa aikaa, niin ja kaikki ne vähäiset rahavarannotkin kerkesin jo siellä puolella hyödyntää.. x)
Siellä ois kyllä ollut vaikka mitä mielenkiintosia kirjoja, design-juttuja ja sen sellasta, mutta onhan ne sen verran hintavia mahd. tarjouksistakin huolimatta ettei kyllä useempaa kappaletta pysty kotiin kerralla kantamaan.. täytyy vissiin vaan mennä kirjastoon.. ;)

Nora kirjoitti...

tuo jääkarhukannu on tosi söpö!! onhan se siis kannu? Vai oonko ihan väärässä?: D

Desthea kirjoitti...

nora: juu ihan kannu se on, ei pelkkä koriste. :)

Nimetön kirjoitti...

Ihana tuo Geisha-levy. :D Ei se nyt sinänsä hirveästi ole muuttunut, kun värit on ainakin pysyneet samana. Just mietittiin hanin kanssa aikaa, jolloin Twix oli vielä Raider ja Lion-patukka oli Big Cat. Oi, niitä aikoja. x)

Jääkarhukannu on myös hauska. :D

Desthea kirjoitti...

Tiia: joo ei ole kauheasti muuttunut.. mutta mitä kattelin siellä niitä muitakin vanhoja pakkauksia (siinä oli semmonen pieni "näyttely") niin ilmeisesti Geishaa on jossain vaiheessa ollut eri makuja, hiukan keskenään erivärisissä pötkylöissä.. x)
Hih, Twix oli ihan mun suosikki sillon joskus ku se oli vielä Raider-nimellä.. ;)