maanantai 1. joulukuuta 2008

.. I saw it in the mirror ..

kampaajalla
Kävin viikko sitten kampaajalla hankkiutumassa eroon kaameasta juurikasvusta. Tämä tapahtui oltuani noin kolme kuukautta "no poo:na"! Jos et tiedä mitä se tarkoittaa, tsekkaa vaikkapa täältä. En nyt ala esitelmöidä aiheesta sen suuremmin, saa kysellä jos on kiinnostusta (tai ihmetyttää). Olen ollut joka tapauksessa tuloksiin melko tyytyväinen, jatkossa kokeilen mahdollisesti jotain "välimaastovaihtoehtoja" kuten palashampoota, jota monet ovat kehuneet. Kokeilun aikaansaama mukava extratuuheus odotettavasti katosi kampaamokäynnillä ja nyt tukka on taas sellainen ohut luikku.. Kattoo nyt sitten mihin suuntaan se tästä kehittyy.. Pandasilmät kuvassa ovat seurausta ripsivärjäyksestä. Plussaa muuten siitä että kampaajatäti oli yllättävän myötämielinen hullun kokeiluni suhteen. ;)

I went to the hairdresser's (because of the root growth) after being on this "no poo" -thing for about 3 months. If you don't know what that means, check here for example. Interesting experiment, I gotta say. I'm pretty pleased with the results, but right now I'm not quite sure yet about how I'm going to proceed. We'll see.. My "panda eyes" in the picture are the result of a lash dye. ;)

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Ihana tuo suuri riipuskoru. :) Onko omatekoisia vai oletko kaupasta löytänyt?

Nimetön kirjoitti...

Onkos siellä Bloggerissa muuten valittavana aikavyöhyke? Olisko se väärässä, jos tuo kello näyttää kirjoitusten osalta väärin (ja näköjään myös kommenttien).

Desthea kirjoitti...

Tiia: kiitti, kaulakoru on ihan ostettu Lindexistä joskus. Tekisin tosi mieluusti tuon tapaisia mutta tuommosia osasia tuntuu olevan hankala löytää.. =/ Eli mulle saa vinkata jos jostain saisi tuommosia suurehkoja muovi/metallirenkaita jotka soveltuis koruihin (ei tarvitse olla kuitenkaan välttämättä tarkoitettu juuri koruihin)! :)
Ja pitääpä tsekata tuo aikahomma...

Nimetön kirjoitti...

Tukkasi muuten näyttää tosi nätiltä kuvassa :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: ihan jees, laitettiin vaalennus itse asiassa koko tukkaan eikä vaan tyveen, tasotti ihan mukavasti sitä kirjavuutta. Kuva on kyllä muutoin aika epäedustava (että sinänsä en yhtään ihmettele jos joku anonyymi siitä keksii nillittää, heh) kun on sen kampaajan ottama ja se ei oikeen osannu käsitellä digikameraa, tuo oli paras otos ja sekin hieman tärähtänyt.. ;)