maanantai 22. joulukuuta 2008

.. Monday you can fall apart ..

Kamut 14, Kulman kunkut
Tämä päivä on ollut ihan hanurista. Siis NIIN maanantai kuin olla voi. Töissä oli maha kipeänä ja muutenkin omituinen olo. Lonkka on ollut "huonosti" koko päivän. Ja tietenkin sitte vielä yllättävän vilkas päivä. Yritä siinä sitte hymyillä ja palvella ku naposteluaste lähellä nollaa. Varsinkin jotain hankalia asiakkaita, joita tietenkin tällaisiin kökköpäiviin aina osuu kuin ihmeen kaupalla. Vaan olipa hauskojakin juttuja, esim. Romulus kävi ostoksilla, olipa livenäkin varsin mukavan ja reippaan oloinen tyttönen, ja nättikin ku mikä! :) Join äsken lasillisen ihan käsittämättömän pahaa punaviiniä ja nyt ajattelin nollata päätä katsomalla SurfTheChannelin kautta jotain hömppää. Kunnes tod.näk. nukahdan tuoliin.

Sarjakuva Kamut-kirjasta n:ro 14; Kulman kunkut.

5 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Hih, vähän kauan mä emmin että ilmiannanko itseni :). Seuraavalla kangasostokerralla ei sitten häkellytä niin paljoa :D.

Nimetön kirjoitti...

Joskus sattuu juuri sellaisia maanantai-päiviä, että odottaa vain Karvisen tavoin lasagnen läsähtävän lättyyn.

Mikä oli se tosi paha punaviini? Me ollaan uutena vuotena pitämässä viinipruuvia. En tosin siihen huonoksi versioksi tätä kysele. :D Kiinnostaa vain mikä se mahtoi olla. Oletko Casillero del Diabloa kokeillut koskaan? Jos et, niin testaamaan vain. Todettu itse yhdeksi parhaista. Gato Negro toimii myös.

Hyvää joulua!

Desthea kirjoitti...

Romulus: mukavaa että ilmiannoit kuitenkin! :) ehkä vielä joskus siellä törmätään, vaikka melko harvoin siellä olenkin.

Tiia: heh no häpeäkseni täytyy tunnustaa, että se oli Luna Negraa, jonka kaiketi pitäisi olla aika hyvää (?) tai ainakin on vissiin aika suosittua (?), olen vaan vähän huono viinin juoja, kaikki ne on enemmän tai vähemmän hirveitä.. ;D Huomasin tosin, että toi oli ihan pieninä siemauksina juotuna ihan siedettävää, kun taas jos yritti isompia hörppyjä ottaa/niellä (eh heh, viiniä ei kaiketi kuulu kylläkään "hörppiä") niin hyih.. ;P

Nimetön kirjoitti...

Hahaa, meillä oli just eilen Luna Negraa, kun päätettiin pastan kanssa avata pullo, joka oli kaapissa istuskellut vaikka mitenkä pitkään. :D Meille kyllä upposi ihan hyvin.

Minä en pitänyt joskus viineistä ollenkaan (enkä oluestakaan...) ja opin ensin pikkuhiljaa valkoviiniin. Punaviiniin oli opeteltava, kun haluttiin reissussa ravintolassa viiniä ruuan kanssa ja ykkösluokan paikassa ei kehdannut enää pyytää valkoviiniä lihan kanssa. xD

Desthea kirjoitti...

Tiia: no niinpä tietenkin.. ;) Joo kyllähän sitä kaikkeen vähitellen oppis, en mäkään joskus tykännyt ollenkaan viineistä (mitä nyt kotiviiniä tuli vähän "pakostakin" joskus nuorempana juotua) mutta kyllä ne nykyään huomattavasti entistä helpommin alas menee.