torstai 11. joulukuuta 2008

.. rattle all your chains ..

värikkäitä ketjuja
Olen aika hurahtanut värikkäisiin ja/tai isokokoisiin ketjuihin. Niitä on tullut hamstrailtua vähitellen sieltä täältä ja kokosin kuvaan osan kokoelmasta. Osa on second handia, osa ihan kaupasta ostettuja mutta nekin lähes kaikki jollain tavalla alkuperäisestä muokattuja. Tuossa on ranneketjua, "avainketjua", ja parit korvikset kuten näkyy. Oranssit ketjukorvikset syntyivät pätkästä Glitterin kaulakorua. Pinkistä muoviketjupätkästä on tulossa parit korvikset; yhdet itselle ja toiset myyntiin. :) Turkoosi, valkoinen ja hopeanvärinen ketju ovat metallia, muut muovia. Huomaa muuten aika hyvin tästäkin "sateenkaaresta" että pukeutumiseni käsittää lähes kaikki muut värit paitsi vihreän (ja lilan). Tosin jokin limenvihreä muoviketju olisi kylläkin ihan tervetullut kokoelmaan.. ;)

I'm really into that kind of big colorful chains, which are usually made of plastic. They're easy to modify too. Next I'm going to make some earrings out of that piece of pink plastic chain. :)

4 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

I-H-A-N-I-A!! Noista oransseista korviksista mäkin sain inspiraation korujen kyhäilyyn (: Älyttömän kivoja kyllä, noilla saa helposti piristettyä asua kuin asua (:

Desthea kirjoitti...

Feline: hihii, voin sentään aina luottaa siihen että ainakin SÄ ymmärrät näitä mun hassuja asusteita.. ;D

Nimetön kirjoitti...

Arh, oon ettiny itku silmässä vuosia punasta ketjua! Mistä ihmeestä löysit moista?? :O

Desthea kirjoitti...

Tepe: kuvan punaiset ketjukorvikset olivat tuollaiset korvikset ihan alunperinkin (kirppikseltä), modasin vain hieman kiinnityskohtaa. Mutta on mulla jotain muutakin punasta muoviketjua jemmassa, muistaakseni jotain kirppislöytöjä nekin.. Tosi hankalahan noita on löytää oikeastaan mitään värejä, harmi vaan.. =/