tiistai 2. joulukuuta 2008

.. young and sweet, only seventeen ..

Klubille jonottajia
Aloin ihmetellä alhaalta kantautuvaa tiistai-illalle epätavallisen äänekästä hälinää. Kurkistus parvekkeelta paljasti kuvan mukaisen näyn; porttikäytävän täydeltä melskaavaa ja tungeksivaa porukkaa. Ihmettelin mitä helkkaria ne siellä jonottelee reippaasti ennen yhdeksää ja miten ihmeessä niistä lähtee semmonen käkätys ja kiljunta. Mikä ihmeen NIIN ihqu keikka muka olisi tiistaina..? Pikainen katsaus Klubin nettisivuille ja johan selvis: Fabulous Black & White Party K-16. Jep jep. Vuoden kokemuksella sanoisin, että täysikäisistä ei lähde tommosta ääntä edes valomerkin jälkeen. ;) No mutta se siitä, nyt painun takaisin housujen muokkauksen ja kylmenneen teen pariin..

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Haha, voi sinua raukkaa!:) Heitä niitä jollakin... *virn*

Nimetön kirjoitti...

Hei, eikös toi otsikko oo jostai laulusta? Jos kertoisit mistä?
Kiva blogi muuten.^^

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: jeps, kuten kaikki otsikkoni. :) Ja tuohan on tietysti Abban 'Dancing queen'ista. :) Mietin aloittaessa olisiko tarpeen (tai kivaa) myös mainita mistä otsikkopätkä on, mutta ajattelin ensin katsella miten niihin reagoidaan tai kyselläänkö niistä.. ;) Toki voin jatkossa ne mainita mikäli kiinnostusta on. :)

Desthea kirjoitti...

MouMou: ainiin hups, sulle unohdin vastata.. ;) Joo tosta pystyis tosiaan vaikka viskomaan jollain alhaalla seisoskelevaa porukkaa, ehken nyt sellaseen vandalismiin sorru kuitenkaan ainakaan vielä toistaseks.. ;) meteli tietenkin väheni huomattavasti kun porukka vähitellen pääsi sisään sieltä ulkoa jonottelemasta ja tungeksimasta.