tiistai 27. tammikuuta 2009

.. I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between ..

Europe Tavastialla 06
Kaikenmoista "meemiä" on taas ollut liikenteessä ja määäkin haluun osallistua. ;) Toteutin "neljännestä kansiosta neljäs kuva" -haasteen sillä tavalla että mikäli kansion sisällä oli vielä kansioita, menin niistäkin neljänteen ja niin edelleen kunnes tuli eteen pelkkiä kuvia.. Ja sieltä löytyi Europe Tavastian keikalla marraskuussa 2006.

Sitten tää kuus randomia asiaa, tässä tulis meikän panos:

1. Villa/neulevaatteet ei oikeen ole mun juttu. Totta puhuen en omista ainuttakaan villa/neulepuseroa, enkä myöskään mitään villasukkia käytä saati omista. Jos puhutaan neuleesta yleisesti materiaalina, niin omistan about 3 kpl jotenkin "neuleiksi" luokiteltavia boleroita ja ehkä yhdet säärystimet. Niin ja muutaman kaulahuivin, niihin mulle kelpaa neule. Pipoja ei ole tullut vuosiin käytettyä.
Mikä on vilukissan vastakohta, 'kuumakissa'?? (buhaha) ;D No joka tapauksessa olen joku semmoinen; porukka aina äimistelee kun olen muka vähissä vaatteissa, mutta kun ei mulla ole kylmä! Paksut vaatekerrokset ahdistaa.. Kaapissakaan ei ole mitään kesä- ja talvivaatteita erikseen, vaatteita vaan joita sitten kerrostellaan tarvittaessa lämpötilan ja fiiliksen mukaan.

2. Tykkään ihan hulluna autolla ajamisesta. Reissuissakin parasta on aina se tien päällä oleminen. ;D Myös kaupungeissa ajaminen on mielestäni tosi mukavaa ja tykkään ajaa jopa ruuhkassa (mitä ny vähä ehkä vituttaa jos on myöhässä jostain..). Taskuparkkeeraukset sun muut ei tuota mitään ongelmaa. ;) Ajaminen on vaan jotenkin käsittämättömän kivaa. Ja voin lämpimästi suositella automaattivaihteita muillekin.. ;) Parhaita on isot ja takavetoiset autot, pikkuruiset "kätevät" kaupunkiautot (Smartit yms.) on ihan kauheita rumia kotteroita! Autoon pitää mahtua ihmisiä ja tavaraa. :)

3. "Pelkään" piirtämistä. Minua on pienestä asti väitetty hyväksi piirtäjäksi (ei pahemmin hajua mihin perustuu) ja se on jotenkin muodostanut mulle jotain kummia paineita. Välttelen nykyisin piirtämistä viimeiseen asti. Tiedän kyllä että varsinkin vaatealan ihmisenä kyseistä asiaa tulisi treenata jatkuvasti (ja kadehdin ihmisiä jotka sitä ahkerasti "uskaltavat" tehdä) mutta se kynän ja paperin eteen ottaminen on vaan järjettömän pelottava ajatus. Tuntuu että siitä ei vaan tule mitään. Multa löytyy laatikoista jos jonkinlaista taiteilijatarviketta joihin en kuitenkaan juurikaan koske. Ihme touhua.

4. Kirjottelin teininä kaikenlaisia stooreja ja muistaakseni kolme novelliani on julkaistu aikoinaan Sinä&Minässä. Sittemmin kirjottaminen on vähän jäänyt. Sanotaanko että vietän semmosta luovaa materiaalinkeruupaussia ja ehkä sitten joskus nelikymppisenä heitän ilmoille parit bestsellerit. Joo toivossa on hyvä elää.. ;D

5. Tätä olen ehkä ennenkin toitottanut (sorry jos kyllästyttää jo).. Olen elänyt joulukuusta 2007 asti ilman omaa telkkaria. Eli periaatteessa koko "digiajan". Useimpien eka kysymys on "Miten sä pärjäät?!". Kiitos ihan hyvin. :D Ei voisi vähempää kiinnostaa joku Salkkarit. Viimesimmän telkusta tulleen Project Runway -kauden loppumisen jälkeen en ole TV-kaistaakaan aukaissut. Ja suunnilleen kaikki mahdolliset sarjathan voi pällistellä vaikka SurfTheChannelin kautta. En mä mitenkään edes huomaa tätä "puutetta" huushollissani. Kaikkeen näköjään tottuu. Kavereiden luonakaan en tunne mitään pakottavaa tarvetta liimautua siihen telkun ääreen. Kaiken huipuksi mainittakoon että poikaystävällänikään ei ole telkkaria.. ;D

6. Olen alkoholin juomisen suhteen ihan (kontrolli)friikki. Tunnen olevani suunnilleen juoppo jos olen kaupan kassalla yhden siideripullon kanssa. Baareissa olen yleensä selvinpäin ja silloinkin kun mukamas lähden "ottamaan" en kuitenkaan "osaa" ottaa (joko tanssiessa "unohdan" tai en vaan jaksa jonotella tiskillä). Jossain illanistujaisissa mulle yleensä kannetaan jo kolmatta pulloa eteen siinä vaiheessa kun ekakin on vielä kesken. Ja sen kolmannen vienkin tod.näk. takaisin isäntäväen jääkaappiin kun ei vaan mene alas. Siis aatelkaa, ilmasta viinaa ja yks ei juo. ;D Kun sitten joskus juon kännit, siitä seuraa vessanpöntön halailua, itku-paniikki-hyperventilaatio-kohtaus tai jäätävä riita jonkun läheisen kanssa (tai vaikka näitä kaikkia). Tosin jotkuthan väittävät tuollaisen vaan "kuuluvan asiaan". Mutta eipä tuo niin suuresti houkuta. Yliarvostettua hommaa.. ;D

Huh huh kun tuli tekstiä.. nyt vedän henkeä.. ;D

4 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Mä kans tykkään autolla ajamisesta :) Välillä annan poikkiksen ajaa, mutta väistämättä tulee tosi kummallinen olo jos istuu omassa autossa vänkärin puolella :D

Ja pärjäisin kyllä ilman digiboksia, mutta toi DVD-hylly on saavuttanut sellaiset mitat että telkkari+DVD-soitin on elinehto ;)

blandad. kirjoitti...

Heh. Piirrän siksi että se on kivaa, se viihdyttää itseäni suunnattomasti. Osaan piirtää, mutta en koskaan niin hyvin kuin tahtoisin joten siksi sitä pitää reenata... ja piirrosten julkaisu onkin hyvää harjoitusta :) itsekritiikki tosin vähenee, hyvä vaiko huono puoli. Voithan sä piirtää salaa.
Mäkin muuten tykkään autolla ajamisesta, tosin eniten just niillä pienillä autoilla. Ja olen kirjoittanut kans pöytälaatikkoon. Mulla on sitten ehkä ton kirjoittamisen suhteen paineita, koska olin ainakin joskus siinä ihan hyvä, mutta meinasin kuolla häpeästä kun joku essee kopioitiin nimettömänä koko luokalle.
Mut neulevaatteista ja telkkarista tykkään ihan hirveästi :D

Desthea kirjoitti...

Feline: joo kieltämättä se on välillä vähän kummallista istua jonkun muun kyydissä.. ;)
Mullakin on jossain muutamia dvd:itä mutta voihan niitä tarvittaessa kattoo vaikka tietokoneeltakin.. ;)

Heidi: joo veikkaan että juuri kukaan ei ole koskaan täydellisen tyytyväinen omiin piirroksiinsa.. ;) Pitäisi tosiaan varmaan salaa vähän koittaa piirrellä.. ja jos pakottaisi itsensä julkaisemaan jotain, niin se se vasta hyvää "terapiaa" varmaan olisikin.. ;D Pitäisi kyllä tosissaan koittaa elvyttää sekä tota piirtämis- että kirjottamispuolta..

Linda kirjoitti...

Neulevaatteet on ihan ehdottomia, ainakin näillä pakkasilla. Sitä paitsi on mukava pitää jotain ihan itse tehtyä :)

Autolla ajeleminen on mukavaa, mutta olen nyt pari vuotta yrittänyt tulla toimeen bussilla. Toisaalta välillä ottaa päähän, ku pientä eläintä jos joutuu seisoskelmaan kaatosateessa tai paukkupakkasella pysäkillä.

Tuosta telkun tuijottelusta sen verran, et välillä tuntuu et sen ääreen jumittuu, tuli sieltä sitte ostoskanava-hömppää tai saippuasarja-roskaa tms, ja joskus pärjää oikein loistavasti ilmankin. Kiitos muuten kun muistutit STC:n olemassaolosta! Olin jo vallan unohtanut koko sivuston.