maanantai 2. maaliskuuta 2009

.. damn, you've got some wicked style ..

Uutta kynsilookkia 1
Törmäsin eilen (taas kerran ihan perässähiihtäjänä) Cupcake Couture -blogiin ja ihastuin totaalisesti. Loppuillan haaveilinkin sitten hiustenpidennyksistä, väripiilareista ja hienoista kynsistä. ;D Olen ollut lähivuosina tosi laiska kynsienlakkaaja mutta nyt innostuin jopa lakkailemaan nysäkynsiini tollaset barbisävyiset "sporttiraidat". Ihan hyvin onnistui siihen nähden että olen tuollasia kikkailuja tainnut harrastaa viimeks joskus yläasteella.. ;)

Uutta kynsilookkia 2
Pitäisköhän sitä joskus oikee hankkia jotain uusiakin kynsilakkoja kun tuntuu suurin osa kokoelmastani olevan jotain vanhoja kökköjä. Hauskinta on kyllä se, että mulla on pari L'Orealin lakkaa jotka on taatusti about 10 vuotta vanhoja ja ne on edelleen kuin uusia; levittyvät nätisti ja pysyvätkin suht hyvin (mulla kuluu joka tapauksessa nopeasti). Värisävytkään ei ole "vanhentuneet"; grafiitinharmaalla ja tummalla metallivihreällä lakkailee ihan mieluusti edelleen. Kai sitä sit joskus vaan tulee vahingossa jotain laatuakin ostettua.. ;)

PS. Totesin että omien kynsien kuvaaminen on ihan pirun hankalaa.. ;D

2 kommenttia:

Josephine kirjoitti...

ihanat kynnet sulla,miten sä oikein onnistuit? :o Ite oon armoton kynsilakkafani,joka viikolle eri lakka ja hamstraan mitä kummallisimpia sävyjä :D

Desthea kirjoitti...

Josse: no voi kiitos.. :D on nuo kyllä vielä melkoisen simppelit räpellykset niihin Cupcake Couturen Viivin "taideteoksiin" verrattuna.. x) Oikea käsi oli (arvatenkin) vähän hankalampi lakata kun (oikeakätisenä) vasemmalla kädellä on vaikeampi tehdä pikkutarkkaa, mutta kyllä sekin lähes yhtä hyvin onnistui. Kai siinä on pitkälti se juju että ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa epäröimään ja "tähtäilemään" kun siitä alkaa käsi vaan enemmän tärisemään.. x)