torstai 16. huhtikuuta 2009

.. always like a feather in the air ..

Mulla on nyt yks näytösprojekti käynnissä joten saattaa tulla pikku päivitystaukoja kiireiden vuoksi. Plus että mun tietokoneet on niin jumissa että heitän ne kohta ikkunasta... :P No mutta anyway, tuo näytös on kaverini luokan (vaatetussuunnitteluopiskelijoiden) kierrätysvaatenäytös johon mun on tarkotus osallistua asusteilla ja koruilla. Näytös on tiistaina 5.5. Klubilla. Kerron tarkempia tietoja sitten myöhemmin. :)

Leopardibolero
Tuossa tuo punainen leopardituunaukseni, eli tuommoinen bolero siitä sitten tuli, ihan jees.

Rimmel-ostoksia
Sain tänään velanmaksuja niin hyvien korkojen kera että kävin vähän "törsäilemässä" Rimmelin hyllyllä marketissa. Jotain 3 in 1 -kirkaslakkaa ja meikkipuuteria. Pitää alottaa uuden vakipuuterin metsästys nyt kun Anytimea ei enää ole. Persiistä semmonen. Meikkien ostaminen on rasittavaa. ;D

Yrtit purkissa
Istutin pari ruokakaupan rönttiä (basilika ja minttu) isompiin purkkeihin ja nyt odotan jännityksellä pysyvätkö ne hengissä.. Pitäis kyllä varmaan olla yhtä ahkera ku kaverini ja kasvattaa noita ihan siemenistä asti ni vois menestys olla parempi..


Namupurkit

Tuossa vielä pari vähän tuoreempaa retroaarretta. Aika namuja. ;) Olen nähnyt kirppiksillä usein tuollaisia purkkeja mutta vasta nyt olen alkanut törmätä tällaisiin etiketillisiin yksilöihin. Onko nuo siis Aarikan purkkeja silti vai mikä tän homman nimi niinku oikeen on..? Kertokaa viisaammat.. ;)

Nyt alkaa nukkumaanmenoaika häämöttää.. yrittänyt tässä vähän järkevöittää vuorokausirytmiäkin.. ;)

4 kommenttia:

andra kirjoitti...

Eiks Lumenen Natural Codessa ole meikkipuuteria? Ne on muuten ihan samaa tavaraa ku Anytimet, ainakin meikkivoiteet (erinimisiä kyllä, yllätys).

Desthea kirjoitti...

andra: no mä kattelin niitä Natural Coden puutereita mut en oikeen päässy niistä mihinkään selvyyteen ja ne kaikki sävytkin näytti ihan kummallisen kalmanvaaleilta ainaki siinä Prisman valaistuksessa.. :P Lisäks epäilytti ku en ainakaan toistaseks bongannut mistään sanaa 'meikkipuuteri' tms. enkä halunnut erehtyä ostamaan mitään "tavallista" kivipuuteria.. x) (on se sit vaikeeta, heh)

Milla kirjoitti...

Meikkien ostaminen on vaikeaa;) Ja ihania purkkeja. Pitäisi jaksaa hilata ittensä ylös sängysstä muinakin kuin työpäivinä...

Desthea kirjoitti...

Milla: joo niin tuntuu olevan.. x) Mä onnistuin jopa aikaisin nousemisessa tänään, jee. ;)