perjantai 17. heinäkuuta 2009

.. sun is in the sky oh why oh why would I wanna be anywhere else ..

Sekalaista kuvamatskua on taas kertynyt rästiin sen verran, että saankin niistä aikaan kokonaisen pikku stoorin kesän aktiviteeteista. Elikkäs kesällä tähän mennessä olen touhunnut mm. seuraavaa:

- kolunnut läpi sen aiemmin mainitun museon, tässä siis muutama kuva sieltä päärakennuksesta..


Museoesineitä
Vanha kaakeliuuni
Vanha piano
Vanha puhelinkeskus
Tuo ohut vihkonen herätti jonkinasteista hilpeyttä.. ;)

Vanha elätys museolla
Tämä elätys aiheutti ala-aste-fläsärin. Joskus kun koulusta tuolla vierailtiin, piti sen jälkeen kuviksessa piirtää jokin museolla näkemänsä esine. Mulla on aika vahva muistikuva että olisin piirtänyt just tämän elätyksen. Ja mulle se on tosiaan elätys, sanokoot jotkut sumpuksi tai ihan miksi kukin haluaa.. ;D

- istunut iltaa Kupittaan puistossa..


Kupittaan puisto 1
Kupittaan puisto 2
- viettänyt muutaman illan rannalla, minkä kunniaksi ähelsin jo alkukesästä möhkyrävarpaideni kynnet astetta edustavampaan kuntoon..

Kesävarpaat
- syönyt jätskiveneitä typerän hamsterin näköisenä (ja joku ihana ihminen on vielä mennyt ottamaan siitä kuvankin..) x) ah mitä mökkityyliä...

Jätskiveneen syöjä
- ollut merellä melkein säässä kuin säässä ja lähes kaikkina eri vuorokaudenaikoina..

Vesillä 1
Vesillä 2
Iltameri
- nähnyt lokinpoikasia..

Lokinpesä
Kas tuossa lokki kökkimässä pesällään vanhan kalapaatin hytin katolla (vene ei siis ole käytössä, kuten kai voi päätellä).. ;)

Lokinpoikaset
.. ja tuossa näkyvät poikaset, kun lokkiemo nousi lentoon veneen mennessä ohi. Tuon parempaa kuvaa en nyt saanut.. ;)

- käynyt Velkuapäivillä Teersalossa..


Velkuapäivät 09
Estelle Velkualla
Lisäksi olen mm. mökkeillyt enemmän kuin koskaan, uinut monen monta kertaa (pari kertaa niin kylmässä vedessä että hyi) ja paikannut pari "sivistysaukkoakin" mm. pelaamalla minigolfia (joo, jotai mahdollisia lapsuusaikasia satunnaishutkintoja ei lasketa) ja käymällä Samppiksessa uimassa. Ja tietenkin syönyt järjettömät määrät grillisapuskaa ja litratolkulla jätskiä. x)

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Rakastan noita vanhoja tavaroita,niissä on niin elämän maku.
Kesä on kaikkea sitä ihanaa varten,mitä ei talvella voi tehdä.Niinkuin vaikka suloisten varpaiden ulkoilutus,jätskin syönti litrakaupalla,ja grilliruuan kilokaupalla-vaikka sitten hamsterin näköisenä,ei oo paha sekään,talvella vois mennä pingviinilinjalle-eikä ois paha sekään.Ja meri,oih kade.Nauti mun puolesta myös.Mulla kun se rajoittuu rannalla kävelyyn-yksikään tuttava kun ei omista edes kumivenettä.

Desthea kirjoitti...

ellu: kiitoksia kommentistasi!! :) Se on kyllä tosiaan sääli että kaikilla ei ole mahdollisuutta merelle päästä.. =/