sunnuntai 20. joulukuuta 2009

.. I'd like to make myself believe, that planet earth turns slowly ..

Oli tarkotus tehdä jo pari päivää sitte sellanen "tänään"-postaus, mutta koska se päivä meni jo, siitä tulikin nyt sitte tällainen "tässä yhtenä päivänä" -postaus. x)

Jotenka tässä yhtenä päivänä siis muun muassa:

- näytin tuolta:


171209
Ja teenpä nyt jotain hieman epätavallista ja postaan samasta "asusta"/tilanteesta vielä pari kuvaa lisääkin.

171209
Asu muuten koostuu (jälleen kerran) pitkälti kirppisantimista paitsi että tuo valkoinen paljettitoppi on joku parin euron bongaus Tajoustalon aletangosta ja kaulakorun olen joskus ostanut One Waysta.

171209
[Vitsit että tykkään tukastani! .. Saako noin sanoa? xD]

Eilen viihteellä näytin kuulemma tonttutytöltä mutta siitä ei valitettavasti ole kuvaa todisteeksi.. x)

- ostin Ikean löytönurkasta 3 euron topatun läppärisuojapussukan jossa ei ollut minkäänlaisia kantokahvoja mutta lisäsin ne sitten itse harmaasta nylonhihnasta.


Läppärilaukku
Pidän simppeleistä läppärilaukuista joissa ei ole mitään ylimääräistä rojua tuomassa lisäpainoa. Inhoan sellaisia huippujäreitä kantokasseja joissa on kaikenmaailman hihnoja ja klipsuja ja lokeroita. Mulle riittää että kone mahtuu just ja just sisään ja on jotkut kevyet toppaukset laidoissa vähän suojaamassa. Ja pienet kantokahvat.

- kokeilin voiko fleeceä värjätä. Mutta siihen ei kyllä väri juurikaan tarttunut.


Maastofleeceä
Ja tämä liittyy siihen kun olen tekemässä talvipukuja kaverin kahdelle pienelle koiralle, ja toiseen pukuun toivottiin pinkkiä maastofleeceä. Ei löytynyt pinkkiä mutta kokeilin josko tuollaiseen ruskeasävyiseen saisi tarttumaan pinkkiä väriä. Kuvassa siis ennen ja jälkeen värjäyksen. No, jäi siihen tuollanen pieni vaaleanpunainen häivähdys ja ajattelin siihen sitte yhdistää pinkit resorit niin eiköhän siitä ihan kiva tule.. :) fleeceä tosin ei paljon näkyviin tulekaan, pääväri/pintakangas puvuissa tulee olemaan musta.

- tein valmiiksi poikaystävän farkut jotka on vähän aikaa lojuneet keskeneräisinä työpöydällä.


Farkut poikaystävälle
Tai no puuttuu niistä vielä vyölenkit ja nappi edestä. Mut kuitenkin.. ;)

- askartelin-paskartelin joulukortteja. Niitä joita aion antaa ihmisille suoraan käteen, siis. Ne postitettavat tein kyllä ajoissa (eli viimesen postituspäivän aamuna, heh).. ;)


Joulukortteja
Harkkosakset
Tuossa vielä askartelutyövälineeni eli harkkosakseni, jotka olen saanut lahjotuksena yhdeltä heebolta. En tiedä onko nuo jotkut vanhatkin (pakkauksen mukaan Japanissa tehdyt) mutta ainakin on täysmetalliset ja pirun painavat ja niin jäykät että melkein kaksin käsin joutuu käyttämään.. xD

Ja vielä muutamat viimesimmät kirppislöydöt:


Kynttilänjalka
Oon katsellut noita kynttilänjalkoja Ikeassa, löytyy valkosena, mustana ja punasena, ainakin. Funktionaalisuus huipussaan, ei mitään ylimäärästä krumeluuria. Niin karua muotoilua että se on jo suorastaan tyylikästä. No eihän ne tuolla Ikeassakaan maksa ku euron kipale mutta tuon yhden valkoisen löysin nyt kuitenkin töistä 20 sentillä ni otin mukaan.. x)

Kirppikseltä
Ja sit vielä parit (jouluunkin sopivat?) korvikset ja muka-hauska pussukka joka pääsi hoitamaan rahapussin virkaa. ;)

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Toi valkonen paljettitoppi ja musta paita sopii tosi hyvin yhteen!

Eveliina kirjoitti...

Saa, omasta tukastaan tykätä siis ja sen saa myös sanoa.

http://anotherfabday.blogspot.com

Johanna kirjoitti...

Ihania kortteja, vitsit!

Näin tässä yhtenä päivänä jonkun jätkän, jolla oli tuon läppärikassin sukulainen selässä, sellainen reppu/laukkuhommeli.. :D

Desthea kirjoitti...

Tepe: kiitti! :D Ite kans tykkäsin sikana tosta yhdistelmästä. :)

Prefecta: huojentavaa kuulla.. ;)

Johanna: joo hei noita on tota samaa sarjaa jotain muitakin malleja, ilmeisesti toi malli vaan ei ole ollut myyntimenestys (tai jotai, heh) ku niitä oli lykätty pino sinne löytöosastolle poistomyyntiin.
Ja kiitti! x)

ellu kirjoitti...

Oi kun oot kauniina kuvissa!Ei oo mitään syytä olla sanomatta että tykkäät omasta tukastasi-minäkin tykkään siitä!Vaatteet taas kivasti yhdistelty ja tuo kaulakoru,aivan upea!

Desthea kirjoitti...

ellu: hih no voi kiitoksia..! :D