maanantai 11. tammikuuta 2010

.. the burning desire to live and roam free, it shines in the dark ..

Heippa taas.. täällä ollaan, yhä hengissä. No joo, ei naurata. Mutta ei täs välillä tiiä itkiskö vai nauraisko. Varasin ajan lääkärille. Herään joka yö aamuviiden aikoihin enkä pysty nukkumaan enempää. Syöminen on vieläkin vaikeaa, ei meinaa pystyä nielemään. Ehkä tehokkain dieetti ikinä, huoh. Yritän olla vahvempi ja keskittyä johonkin. Mutta vaikeaa se on. Pulssi käynyt ylikierroksilla jo monta vuorokautta putkeen. Tässäpä hyvää vinkkiä kaikille mahdollisille vihamiehilleni; jos mut haluaa hengiltä, se voi vaikka onnistua näinkin vähällä vaivalla ilman että tarvii edes liata omia käsiään mihinkään. Tätä kai se sitten on, se pahoista teoista ja typeristä valinnoista maksaminen. Kiitos vaan elämä, viesti on kyllä lievästi sanottuna mennyt perille.

No, laitetaan tänne nyt vähän jotain muutakin höysteeks.. jotain vähän iloisempaa..

Uuden vuoden raketeista pari otosta..


uv09
uv09
koirapuvut
Ja koirapuvuista jotka valmistuivat ja lähtivät koiruuksien matkaan viime viikolla. Ainakin jonkinlainen kuva, koitetaan ottaa sitten myöhemmin parempaa vaikka ulkosalla.

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Lääkärille meno on hyvä asia,ja asian myöntäminen on hyvä asia.Älä syytä itseäsi virheistä tai asioista,joihin aivan jokainen meistä on sortunut.Yksikään ei ole viaton,ei taatusti.Ymmärrän olotilasi,kuten jo edellisessä kommentissa kerroin,olen kokenut paljon,kaikenlaista.Lääkäriä on tarvittu,ja aikaa,syliä,halia,kyyneleitä.Niin sitä kasvaa ja eheytyy.Jossakin vaiheessa-vaikka sitä on äärimmäisen vaikea uskoa tai edes hyväksyä,huomaa,että kaikella on tarkoitus.Kaikella silläkin,joka on helvettiä kokea.Usko minua.Jokaisen yön jälkeen on parempi päivä.Vaikka vain hitusen,mutta kuitenkin.Muista,Sinulla on ystäviä.Minä yhtenä,sellaisena tuntemattomana mutta ystävänä silti.Toivon Sinulle kaikkea hyvää,ja voimia.Jos osaisin.lähettäisin niitä.Yritän.Otathan vastaan.

Johanna kirjoitti...

Ihkut pötkylät pötkyläpuvuissa! :D Suloisia.