lauantai 6. maaliskuuta 2010

.. you better lose yourself in the music, the moment ..

EG-garderobi 1
Käytiin torstai-iltana Saijan kanssa AMK-aikaisen opettajamme Kiviharjun Sirpan uuden Evergreen Garderobi -putiikin avajaisissa. Vintage-henkistä second hand -tavaraa myyvä putiikki sijaitsee Leaf Centerissä Kärsämäessä. Valikoima oli runsas ja värikäs, ja esillepanoratkaisut ihanan inspiroivia. Sisustuksessa oli hauskasti hyödynnetty vanhoja huonekaluja ja muita esineitä. Korutelineinä toimivat vanhat cd-telineet. :)
Kiva paikka, suosittelen poikkeamaan!

EG-garderobi 2
EG-garderobi 3
EG-garderobi 4
EG-garderobi 5
Paikalla nähtiin myös pieni pukunäytös putiikin valikoimasta kootuista asukokonaisuuksista.

EG-garderobi näytös 1
EG-garderobi näytös 2
EG-garderobi ostot
Itse tuli tehtyä putiikista muutama asustelöytö, mm. kuvassa näkyvä laukku sekä harmaasävyinen leopardikuvioinen joustovyö. :)

Alan olla ainakin kavereiden keskuudessa jo melkoisen hullun vyöhamsterin maineessa. Saan jopa tiedotusviestejä tyyliin "Seppälässä joustovöitä neonväreissä". Haha. No, kaikki kaverini eivät ole kuitenkaan kokoelmaani nähneet joten heidänkin ilokseen tässä nyt kuvatodistetta asiasta. Muistaakseni olen kuvannut kokoelmaani blogiin joskus aiemminkin, aikoja sitten, mutta on se melkoisesti paisunut niistä ajoista... ;)


Vyökokoelma
Piti nostella vähän pois tieltä noita leveämpiä vöitä jotka yleensä vaan pötköttää tossa päällimmäisenä. ;) Seassa myös jokunen joustamaton/"tavallinen" vyö mutta suurin osa siis joustovöitä. Ja suurin osa on second hand -löytöjä. What can I say, joku on hulluna kenkiin, meikä on hulluna noihin kuminauhavöihin. ;) Olen aina ihmetellyt miten joku voi tehdä "löytöjä" omasta vaatekaapistaan mutta pakko myöntää että kyllä tuolta vyölootasta nytkin tuli vastaan yksilöitä joiden olemassaolon olin osittain unohtanut. xD Useimmin käyttämäni (eli mustat ja leveät, heh) lojuvat yleensä päällä ja tuonne alle sitten "unohtuu" kaikenlaista. Mutta voi sitä iloa kun ne taas "löytyy" sieltä. ;)
Ralli/shakkiruutukuvioinen on muuten yks uusimpia löytöjä, aivan ihana mutta kaipaa uutta solkea nykyisen turhan "hevihenkisen" tilalle. Nyt voi siis kaikki vanhat ja/tai rikkinäiset joustovyöt laittaa tulemaan postissa tännepäin, kiitoos. Heh.. ;)

Ja hei muuten, olen miettinyt että minne ne kaikki henkkamaukan "simpukkapatellat" on kadonneet?? Niitä oli muutama vuosi sitten joka bloggaajalla ja olen odotellut niiden ilmaantumista kirppareille mutta eipä oo näkynyt. Mutta ei ole näkynyt kyllä kenenkään ylläkään enää joten lienevätkö kaapin perällä? Jos jollain on itelle tarpeettomia jemmassa ni mulle voi tehdä myyntitarjouksia.. ;D

2 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Joo tuonne pitää mennä tutustumaan! Kerrankin täällä Turussa jotain :).
Vyökokoelma vie sentään aika vähän tilaa ;)

Desthea kirjoitti...

Romulus: joo hyvä pointti toi että noi vyöt ei sentään läheskään niin paljoa tilaa vie ku esim. kengät.. ;D