keskiviikko 5. toukokuuta 2010

.. and the grass is getting greener each day ..

Korallinpunaista
Tänä keväänä garderobiini on hiipinyt uutena värisävynä tuollainen oranssin/lohen/korallin/minkälie-punainen, jonka sävyskaala vaihtelee pastellia lähentelevästä hempeämmästä korallista vahvempaan, lähes oranssiin. Tämähän lienee sinänsä jokakeväinen ilmiö, mutta meikäläisen kaappiin ei korallinpunaista ole kyllä aiemmin juuri eksynyt.

Joustovyö ja kynsilakka Seppälästä.


Koneella
Kuvassa yllä vanha kirppispaita, jotain oranssinpunaista sävyä sekin.

Oranssinpunaista
Ja tuossakin nyt esimerkkinä väriskaalaan jotenkin osuvia kirppislöytöjä lähikuukausilta. Kyseinen värisävy/maailma on myös haastavaa kuvattavaa sillä nämäkin paidat näyttävät tässä nyt lähinnä pinkeiltä/vaaleanpunaisilta tai jotain..

Vapunpäivän lookkia
Sitten ihan muihin väreihin, kuvassa vapunpäivän lookkia. Ei kaikkein edustavin kuva, heh, mutta ei ollut valinnanvaraa koska kameran akut sallivat tuolloin napsasta vain yhden otoksen ennen simahdusta.

Näppäinmatto vaihtoon
Vaihdoin tuossa taannoin kännykkääni uuden näppäinmaton.. tais olla jo aikakin..? x) Kaikki nauravat mun vanhalle kuluneelle 3220-puhelimelle mutta mä vaan sinnikkäästi käytän sitä ja ostelen tarvittaessa halpoja varaosia huutiksesta.. ;-)

Hei muuten, tunnistaako kukaan seuraavia retrokuoseja..? Ois ihan mielenkiintosta tietää jotain niiden alkuperästä, kun kuitenkin varmaan melko todennäkösesti kotimaisiakin ovat..


Retrokuoseja 1
Retrokuoseja 2
Kaikki nämä ovat (kirppikseltä haalittuja) isoja pyöreitä pöytäliinoja, paitsi että tota keltaoranssia (joka on siis samaa kuosia kuin tuo vihreäsävyinen, as U can C) multa löytyy vain pari tilkkua. Näyttääkö mikään tutulta, anybody? :-)

5 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Toi läppärikuva on jotenkin hirveen suloinen (:

Hey, pystyisiks tekemää tosta vanhasta näppiksestä esim. rannekorun?? Sillee että sen vaikka ompelis jotenkin kiinni johonki leveään rannekkeeseen? Tuli jotenkin ihan semmonen mielikuva tuosta (:

Johanna kirjoitti...

Onpas jotenkin mun silmään tosi ihana vapun look. Tykkään väriyhdistelmästä!

Desthea kirjoitti...

Feline: tänks.. xD itse asias toi vanha näppäinmatto oli tosta "navigointinäppäimen" ympäriltä aika pahasti murtunut joten eipä siitä taida olla oikein enää mihinkään.. ;) havaitsin ton vasta vaihtoa tehdessä ja senkin puolesta tais olla jo aikakin vaihtaa.. x)

Johanna: kiitti, mäkin tykkäsin! :)

Nimetön kirjoitti...

Noista kankaista näin vähän myöhässä, (:D) Vihreä on aika varmasti Marimekkoa, ehkä muutkin?
Meidän mökillä on joku tollanen samanlainen/samantapanen kuin tuo vihreä, ja muistelisin että Marimekkoo se on. :)
Mut en siis oo varma, tää on "epäilys" vaan!!! =)
-Cecilia

Nimetön kirjoitti...

Olipa hauska nähdä tuttua kangasta.Mulla on ollut 70-luvun loppupuolella tollaset vihreät verhot.:)