perjantai 16. heinäkuuta 2010

.. and you know the way you wanna play yeah, you'll be so high you'll be flying ..

Oksia
Kun olisi aikaa postata, vaikkapa ihan jostain suunnitellusta aiheesta, juttuun liittyvät kuvat on tietenkin toisella koneella eri paikkakunnalla. Aina sama juttu.. ;-)

Valkeita pihakukkia
Siispä nyt vain pari randomia kuvaa ihan noin näön vuoksi, ja fiilispohjaista lätinää!

Sarjassamme "uusia asioita" tapahtuu nimittäin sunnuntaina merkittävä edistysaskel. Suuntana Helsinki-Vantaa ja lentokone. Jolla olisi tarkoitus muutaman tunnin lennon päätteeksi laskeutua Milanoon Italiaan! :-D

Edessä vajaan viikon ex tempore -loma kaverin perheen luona Cerano-nimisessä kylässä. Ei sillä että loman tarpeessa olisin. Mutta tuli nyt vaan tässä loistava tilaisuus tällaiseen ja (viimein) tuli siihen myös tartuttua. Hitusen tässä syyllisyys painaa kun tulee oltua näin sesonkiaikana poissa pelipaikalta (putiikilta), eli siis mullakin jo havaittavissa merkkejä tästä perinteisestä "yrittäjän ammattitaudista" (= syyllisyys painaa kun ei ole töissä, hahah).. ;-D no, siinä mielessä varmaan pieni ex tempore -loma voi joskus olla ihan hyväksikin.. ;)

Huh! Ensikertalaista hieman jo jänskättää ja tsiljoona asiaa mietityttää..
Mitä otan käsimatkatavaroihin? Saako olla käsilaukun lisäksi läppislaukku? Vai pitääkö mun tunkea ne käsilaukun tilpehööritkin sinne läppislaukkuun?? Onko lentokoneessa kuuma/kylmä/sopiva, millaiset vaatteet on hyvät lennolle? Mistä ihmeestä saan isäntäväelle vietäväksi kylmäsavustetun lohen ja miten se säilyy matkan ajan?? ;-D Onko Italiassa isompia/pelottavampia hyönteisiä kuin Suomessa..? o_O Onko siellä pakko pitää koko ajan t-paitaa jos ei viitsi käristää hartioitaan enää enempää tänä kesänä..? Toimiiko mokkula ulkomailla??
Tällasta kaikkea enemmän tai vähemmän hölmöä siis.. :-D Juntti lähtee matkustamaan, hahah.. xD

Ei kommentteja: