keskiviikko 10. marraskuuta 2010

.. keep your feet on the ground and your head in the clouds ..

Greendress 1
Vierailin tänään The Greendress -putiikin avajaisissa. Tällainen liike löytyy entuudestaan Helsingistä ja nyt siis myös Turusta, Kotaviidan Essin ja Mäkisen Jaakon pyörittämänä. Greendress on ekologisen ja eettisen muodin putiikki, suoraan nettisivuilta lainaten:
Valikoimiin kuuluu second hand & vintage, edellisten kausien tunnettujen suunnittelijoiden vaatteet sekä kansainväliset ja kotimaiset eettiset merkit.


Greendress 2
Greendress 3
Ehdin nappaamaan parit kuvat ihastuttavasta punaraitalattiaisesta liiketilasta ennen kuin se täyttyi avajaiskansasta.

Greendress 4
Putiikki löytyy osoitteesta Kauppiaskatu 3 ja on avoinna ti-pe 11-18 ja la 11-15.

Tässä samassa yhteydessä voisinkin vinkata, että myös Klo Design on avannut vastikään oman putiikin Yliopistonkadulle Anttilaa vastapäätä. Valikoimissa myös kaikkien muiden Turku Design Now! -yritysten tuotteita. Avajaisviikkoa vietetään parhaillaan, liike on auki arkisin 11-18 ja la 10-15.

asu 101110
Varsin vaatimattomassa päivän asussa Tukholman Monkista viime talvena ostettu vetskariprinttipaita. Monkihan löytyy nykyisin myös Helsingistä, pitäis varmaan käydä visiitillä joskus... ;-) (enpä muuten tiennytkään et Monki ja Weekday on H&M:n omistamia, selvis sekin tossa pikagoogletuksella äsken, aina oppii uutta..)

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Iiks! Harmittaa vaan kun kaikki kiva on aina etelässä... Mutta ehkä joskus... Enpä muuten tiennyt tuota H&M-juttua minäkään!

Sirpa kirjoitti...

oho, näyttää kivalta!

Desthea kirjoitti...

Kaisa & Sirpa: =D