tiistai 23. marraskuuta 2010

.. spinning on our heels, so far away from real ..

No niin.. pahoittelen pientä hiljaisuutta, olen koittanut "toipua" viime viikon DM-näytöksestä.. x)
Kuvio meni osaltani suunnilleen näin: pohjalla aimo annos stressausta, pitkää päivää, hiukan univelkaakin. Ai niin ja jo pari viikkoa jatkunutta selkäkipua.. =/ Itse näytöspäivänä tohinaa aamusta iltaan, syöminen jäi kokonaan välistä.. Ja vaikka jossain vaiheessa myöhäisiltaa meinas jo väsymys alkaa painamaan silmäluomia, tuli siirryttyä vielä baarijatkoille ja huitastua muutama "tuoppi" kitusiin. Ja kun lopulta joskus aamuvarhaisella kömmin sänkyyn, olin ollut hereillä n. 24 tuntia putkeen. Jonka jälkeenkin vielä nukuin lähinnä tunnin-parin pätkiä kun tuli aina jotain keskeytyksiä. Tämän kerrassaan loistavan kombon seurauksena sitten olikin muutaman päivän aika zombi olo, kuin jokin ihme henkinen (ja ehkä hiukan fyysinenkin) krapula.. ;-D alan selvästikin olla too old for this shit.. x)

Mutta jos nyt sitten vielä palataan viime keskiviikkoiltaan muutamien kuvien muodossa.

VPK-talo
VPK-talo tarjosi illalle upeat puitteet. :-)

kenraalit 1
Itse näytöksen aikana tyydyin vaan jännäämään oman malliston sisääntuloa ja jätin valokuvaamisen muille. Kenraaleissa hokasin napsasta muutaman hätäisen otoksen.

kenraalit 2
kenraalit 3
Ainakin Joselta löytyy paljon kivaa kuvamateriaalia illasta! :-)

myyntipiste
Jonkinlainen kuva "esittely/myyntipöydästäni" jollainen jokaisella suunnittelijalla siis oli yläkerran myyntinäyttelytilassa. Väsäilin hieman teemaa silmälläpitäen tuollaisia "rock-henkisiä" kangaspussukoita. Pussukoita ei mennyt kaupaksi, mutta muutoin olin illan myyntitulokseen varsin tyytyväinen.

kuvaseinämä
Myyntitilan keskellä olivat mallistokuvamme esillä messuseinämään kiinnitettyinä. Tuossa kuvieni vasemmalla puolella näkyy Anni Haunisen mallistokuvia (Annin mallisto muuten äänestettiin illan parhaaksi) ja oikealla Helena Heikkilän kuvia.

Ja loppuun vielä nuo kaksi muuta "virallista" mallistokuvaani joita en ole aiemmin täällä julkaissut.

DM-mallistokuva 2
DM-mallistokuva 3
Kuvaaja: Ville Koski
Mallit: Riina & Tomi
Hiukset: Olli Teelmäki / Rock'n'Style
Meikki: Taina Heinonen / Hiukset Victor
Kuvauspaikka: Klubi, Tku

Miehen asun paidan myin heti illan päätteeksi yhdelle tytölle. ;-D jonka jälkeen tietty yks mieskin ois halunnut ostaa sen, damn it.. kysynnästä päätellen pitäis kaiketi väsäillä lisää noita miesten palapaitoja.. ;-)

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Vain yksi sana: VAU.

Johanna kirjoitti...

Mua harmittaa tajuttomasti kun kaikki mun ottamat kuvat on ihan sumusia kun piti käyttää zoomia sieltä ylhäältä ja sitten en osannut määrittää että paljonko zoomia oli tarpeeksi argh. Ai mikä istumapaikka? :D
Mä muuten tajusin niin, että se mies joka olisi sen paidan halunnut, tuli siihen vähän naisensa vinkkauksesta, kun se nainen oli siinä kanssa ensin ja katteli sitä naisten paitaa ja sitten ne siinä jotain supisi että ois sopinut sitten hyvin yhteen kun molemmilla ois ollu samantyyliset.... Eniveis :D

blandad. kirjoitti...

mä niin tiedän ton tunteen, kun ennen h-hetkeä kaikki kasautuu... ja sitten se loppufiilis :) Mut hieno homma että kaikki meni hyvin!!!

Desthea kirjoitti...

Kaisa: hih, kiitos.. :-D

Johanna: okei.. ;-D

Heidi: multa meni nyt jotenkin se hyvä loppufiiliskin ohi suun ku olin jotenki niin töttöröö ja selkävaivainen.. x) mut kieltämättä siinä oman malliston sisääntulon aikana ehti hetken olla semmonen aika huikea fiilis. :-)