tiistai 24. toukokuuta 2011

.. when it shines so bright, got the ladies all dressed like a Friday night ..

Hellou, täällä taas.. ;-)

"Rästissä" näytösmatskua ja päivän asuja (muun muassa..), aloitellaan näytösjutuista.

Näytöslauantai oli sitten - "sopivasti" sen kivan lämpimän kauden jälkeen - erittäin harmaa ja sateinen ja tämä seikka varmasti karsi melkoisesti yleisöä. Plus että kukaan ei voinut edes taputtaa kun kaikki pitelivät sateenvarjoa.. x) Mutta, kaikesta huolimatta, mallisto sentään näytti kivalta lavalla!

näytös 1
Sateen vuoksi en itse viitsinyt ottaa kuin muutaman epämääräisen kuvan kännykkäkameralla. Loput kuvat (alla) ovat Johannan ottamia, kiitos niistä!

näytös 2
näytös 3
näytös 4
näytös 5
naytos 6
Päivä oli todella kalsean kylmä ja malleilla näytöksessä yllä enimmäkseen kesämekkosia joten varmaan hieman vilukin saattoi olla.. ;-) Tuo kuvassa vasemmalla näkyvä tyttö mustakeltaisessa mekossa oli tuohon viimeiseen näytökseen taikonut jostain ylleen legginssit, jotka sopivatkin kokonaisuuteen niin hyvin että melkein harmitti etten ollut keksinyt asiaa itse.. xD

pelipaita
Malliston vaatteissa on osittain kierrätysmatskuja ja osittain uusia kankaita. Esim. tuossa pelipaitamaisessa puserossa on osasia vähän sieltä täältä. :o)

Sitten niitä rästi-asuja vielä..

Forum
Forumiin muuttaneessa Rossossa käytiin syömässä pari viikkoa sitten.. Meikä poseeraa ison pallon kanssa ja näyttää itsekin vähän pallolta, no mutta laitetaan sen ruokaähkyn piikkiin.. x)

asu 190511
Tuossa asussa leppäkerttupaita joka on hieman uudempi kirppislöytö, taisi maksaa jotain 80 senttiä.. x) Kaamea pärstä oli nyt valitettavasti pakko sensuroida.

veneilyä
Ja loppuun vielä pinkki-mustaa veneilytyyliä viime viikonlopulta. :o)

PS. Planet Starilla on aivan uudet nettisivut (kuten näytöksen screeniltä ehkä voi havaita) mutta ne ovat vielä hieman työn alla!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Vitsit tykkään tosta veneilykuvasta!

Huh mulla meinas silmät seota kun kävin kattomassa nyt isolta näytöltä ton uuden nettisivun :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: kiitti! :o) Heh, sitä sivupohjan raidoitusta on kyl kai tarkotus viel hieman leventää.. xD