keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

.. oh yeah it's a sunny day, I feel okay but I forgot my shades yeah ..

Kesäkuu on taas jostain puskan takaa hiipinyt kehiin. Tarkottaa sitä, että meikäläisen lempparivuodenaika kevät alkaa olla pulkassa ja Suomen kesä virallisesti alkamassa. Ja luultavasti ennen kuin huomaakaan, on jo juhannus. Kääks. Nyt pitäis alkaa sitten tehdä niitä "kesäjuttuja" kauheeta vauhtia. Tai no, kai tässä viel on aikaa... ;-)

Itse olenkin heinä-elokuun sit oikeen töissätöissä joten ehkä tässä kuussa vois koittaa "lomaillakin" hiukan. Tai sitte ei, koska kaikenlaiset hommat painaa päälle ja ne ois varmaan hyvä hoitaa alta pois ennen työputkea... x)

Mulla on tapana sanoa (jos joku kysyy) että teen "pajassani" vähän kaikkee mahollista sekalaista. Siltä vähän vaikuttaa tämänhetkinenkin työn alla oleva/ollut kokoonpano:

valk. lököhousut
Taas hiphoptyylisiä lököhousuja kaverille..

imetystyynynpäällinen
Ja toiselle kaverille tiikeripehmokankaista imetystyynyn päällistä..
(Ja kyllä, sängyssä ON eriparilakanat argh, tätä EI todellakaan tapahdu usein...)

paikattu nahkatakki
Ja yhden kolmannen kaverin poikaystävän nahkatakki kävi paikkauksessa..

Yleensä ihmiset tarjoaa turhan hoocee-tasoisia nahkatakin fiksauksia mutta tää oli kerrankin toteutuskelpoinen tapaus. Ohutta helposti ommeltavaa nahkaa ja siisti repeämä "helpossa" paikassa. Menin sisäsivusaumasta vuorin sisään ja asettelin palkeenkielen nurjalta puolelta tarkasti paikoilleen liimattavan nylonpaikkamatskun avulla. Sitten se olikin helppo siksakata oikealta puolelta ja lopputulos on siisti eikä kiristele mistään. Ainoa pieni ongelma oli, että nylonpaikan liimaa tarttui ommellessa ompelukoneen neulaan... Mutta muilta osin mielestäni ihan hyvä niksi! :---D

Killer Cat -liivi
Tuollaisesta Killer Catin liivistä poistettiin kädenteiltä reunaröyhelöt..

Ja odottamassa ois vielä mm. pikkutakin hihanlyhennyksiä (sweet... not)... x)

turkoosi leopaita
Yhtenä "omana hommana" surautin tossa resorin tollasen turkoosin leopardikuvioisen kirppispaidan helmaan, joka oli huolittelematon ja rullautui koko ajan ärsyttävästi ylöspäin. Hitsit että oon nyt selvästikin kovasti mieltyny tollaseen hitusen vihertävään turkoosiin! :o)

asu 310511
Tossa vielä eilisen päivän asu, jossa uudehko kirppispaita joka on väriltään (yllätys yllätys) tollanen ihana petroliturkoosi.. x)

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mulla on jostain syystä ihmeellinen mustavalkoinen kausi ja sitten hirveä himo kaikkeen oranssiin tai ehkä keltaiseen. Enemmän oranssiin. Oonkohan saanu vaikutteita joltakulta? ;D Onneksi tuo violetti on yhä kuitenkin päälempiväri :D Vois olla hankala selittää isännälle olkkarin uusia oransseja verhoja.. :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: mustavalkoisuus on jees, itekin nykyisin aika usein kyllä sillä linjalla. :-D Noita erilaisia värihimotuksia tulee aina vaihdellen ja kausittain, se on kyl jännä. x)

Nimetön kirjoitti...

Turkoosista-tykkäämisen-kausi minullakin, ostin aivan paitasi sävyistä Marimekon siirtolapuutarhakangasta ja pläjäytin monta metriä seinävaatteeksi.

Hieno tuo sinun mallistosi, tuolla alempana! Ja kiitos myös uudesta lyhytkasvuisten lehden jutusta.
-alli