keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

.. out in the great wide open, a rebel without a clue ..

Pitää lakata varmaan vouhkaamasta siitä itsensä polttamisesta (tai polttamattomuudesta) ku en ilmeisesti itsekään kuitenkaan kykene elämään periaatteeni mukaisesti.. x) Jälleen viikonloppuna "markkinameiningeissä" (Uudenkaupungin torilla) käräytin nahkaani (ja hankin sen myötä todella typerät rusketusrajat, argh..) enkä nyt edes kovinkaan lievästi, vieläkin löytyy pari hieman arkaa kohtaa. Lisäks eräs mukava ampiainen päätti pistää mua käsivarteen, auts!

Ehkä kolmas kerta toden sanoo ja tajuan suojata itseni kunnolla auringolta sitten seuraavalla kerralla kun menen jonnekin myyntitorille koko päiväksi kökkimään.. No mutta em. takaiskuista huolimatta viime lauantain myyntisaldo oli loistava, jotain positiivista sentään! Ja myyntipaikka siellä maksaa vain 2 euroa! Ei paha. :----D

Torimyynnin päätyttyä suuntasimme kaverini kanssa läheiselle uudelle kirppikselle, jota kaverini tuttava pyörittää.

Cassette Bag
kasettikassi
Kirppiksen pitäjän sisko tekee shimauuuma-merkillä kivoja koruja ja muuta pientä, ostin hänen painamansa kasettikassin. Kangaskassejahan ei koskaan ole liikaa...? ;-)

I recycle fashion
Lisäksi ostin eurolla tuollaisen jonkun itse askarteleman "I recycle fashion" -paidan.

Kirppistelyn jälkeen suuntasimme rantaterassille viilentymään kylmien juomien ääreen. Paikalle tupsahti naispolttariporukka myymään vitseillä ja hauskoilla hääaiheisilla letkautuksilla koristeltuja tulitikkuaskeja. Mun oli tietty aivan pakko ottaa tää: (xD)

Vähän jäissä
Mukavan päivän huipennukseksi pääsin illemmalla vielä mökille uimaan (ihanan virkistävää!) ja syöpöttelemään hyvää grillisapuskaa (mm. iskän kuhaa, nam!). :o)

2 kommenttia:

Shimauuuma kirjoitti...

Toivottavasti kassi on mieluinen ^w^ <3

Desthea kirjoitti...

Shimauuuma: :----D