torstai 21. heinäkuuta 2011

.. tell me what you like, I like what you tell me ..

korvispareja 1
Kuvissa lähiaikoina valmistuneita uudempia korviksia. Osassa on kierrätettyjä riipusosia, osassa uusia. Ja nyt sitten niiden mummeleiden iloksi, jotka valittaa avokoukkuisten korviksien muka tippuvan niin hirmu helposti, uutuutena myös tappikiinnitteisiä korviksia... xD

korvispareja 2
Samalla ajattelin nyt toteuttaa pienen "kuluttajatutkimuksen" sekä arvonnan. ;-)

Eli: kerro kommenteissa mikä kuvien korvispareista on suosikkisi (voit kertoa useammankin suosikin jos et osaa valita!) ja osallistut samalla vapaavalintaisen korvisparin arvontaan! :o)

Koska blogimaailmassa on näin kesäaikaan normaalia hiljaisempaa, asetan nyt kuitenkin sellaisen ehdon, että arvonta toteutuu vain mikäli osallistua ilmaantuu vähintään 5 kappaletta. ;-) Niin ei tarvi sitten parin kaverin kesken vaan arpoa.. :---D

Osallistumisaikaa on ensi viikon keskiviikkoon 27.7. klo 20 saakka. :o)

PS. Pahoittelen että jälkimmäinen kuva on hieman hämärä/epäselvä.. Muista klikkailla kuvat myös suuremmaksi!

EDIT: Koska en millään näemmä nyt ehdi postaamaan, lisään nyt tässä vaiheessa tänne perään maininnan, että korvisarvonnan voittaja on anonyymi nimeltä Siili! :o)

12 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Oooooh onpas ihania korviksia taas! Noi lukkosydämet on ehkä mun lempparit, tosin pelikortit on kans kivat. Ja kummatkin noi sydänavaimet, ja noi pikkuavaimetkin. :D

Nimim. Sun tekemät korvikset nytkin korvissa

Ulriika kirjoitti...

Oioioiiii ekan noi tokan kuvan Ässä-korvikset on upeeeet!!!!! NYT TÄYTYY TOIVOA ET OSALLISTUJIA TULEE KOSKA MÄ HALUAN NE ! <3 Hienoa työtä!

Linda kirjoitti...

Mun silmää miellyttää ainaki rusetti-mustavalkopallot, mustat renkaat ja sitte noi alakuvan ns koristeellisemmat sydämet sun muut :)

Vinkkinä koukkujen pysymiseen korvissa: osta askartelu/koruputiikista mini kokosia hamahelmiä stoppareiks, ni ei varmaan tipu!

Nimetön kirjoitti...

apua miten ihania! Itse tykkäilen alakuvan vasemmassa yläkulmassa olevista pyörylöistä (vaikka en saisikaan tykätä, kun kampaajan mielestä näytän entistä pyöreämmältä pyöreissä korviksissa) ja sitten tykkään noista palloista, joissa on rusetit (hupsista, taas pyöreitä muotoja)

Toivottavasti saan osallistua, vaikkakin näin anonyymiin lukijakuntaan kuulunkin..

-Siili

Johanna kirjoitti...

Alakuvassa on muhun vetoavia korviksia runsaastikin.. Eri avaimet, nuo isot sydämet punaisilla helmillä, pelikortit, tähdet.... Öö kaikki?
Yläkuvasta nuo ketjuhässäkät :)

Desthea kirjoitti...

Jee meillä on jo viis osallistujaa kasassa eli arvonta toteutuu! Kiitoksia kaikille tähänastisille kommentoijille! :o)

Anonyymeille tiedoksi, pahoittelut etten muistanut tekstissä mainita asiasta mitään! Toki voi mieluusti osallistua myös anonyymisti, kunhan laittaa jonkin nimimerkin mukaan ja muistaa käydä sitten myöhemmin kurkkimassa että onko käynyt flaksi. ;o)

ellu kirjoitti...

Alakuvan koukkukiinnitys sydämet on ihanat, ne vasemmassa alakulmassa olevat. Joskin kaikki, mikä on hopean väristä, viehättää..

Envia kirjoitti...

Alakuvan ylimmän rivin toiset vasemmalta. Nam. 8)~~~

Nimetön kirjoitti...

Nuo mustavalkoiset on aivan ihanat, mutta toisaalta pidän hirmuisesti myös noista avainkoruista :D Erityisesti nuo alemman kuvan ylimmän rivin toiset vasemmalta houkuttavat mielettömästi.

Nim. Panda

Katja kirjoitti...

Mua kauheesti viehättää noi alemman kuvan avainkorvikset! En vaan osaa päättää mitkä niistä olis hienoimmat! :D Päätän sitten jos arpaonni sattuis osuun kohdalle x)

Nimetön kirjoitti...

Heippa!

Mun valinta suosikkikorviksiksi on ton alemman kuvan pikkuavaimet (siis ne kaikkein pienimmät). Ihania kyllä kaikki!

Lämmintä kesän jatkoa!

-Nennis

Desthea kirjoitti...

Kiitokset vielä kaikille osallistumisesta! :o)