torstai 29. joulukuuta 2011

.. all the stars are coming out tonight, they're lighting up the sky tonight ..

Ihan nyt ekaksi arvonnan tulokset, elikkä vapaavalintaisen korvisparin itselleen voitti tällä kertaa.. Tiikku! =) Kiitos kaikille osallistuneille!

Ja sitten.. Joulun 2011 jälkipuinnit...

Omaa lookkia:

jouluasu2011
Hopeankimaltava neule on "vintagea" (vanhaa turkulaista valmistetta).

joulun korut
Tuossa vielä asun koruja erikseen kuvattuna. Mukana mm. itsetehdyt mustat joulupallokorvikset. :o) Ja Kalevala-korun Kielo-kaulakoru..

Pari esimerkkiä kavereille menneistä lahjoista (kerrankin tajusin ottaa kuvia..):

kettumaista
Ketuista pitävälle kaverille väsäsin kierrätysosista kettukorvikset ja pakkasin ne parin muun jutun kera Huutiksesta löydettyyn IRA Denmark -retropeltipurkkiin.

pöllömäistä
Pöllöistä tykkäävälle kaverille lähti satsi, josta löytyi pöllöaiheinen metallinen kynttiläteline, Divided-pöllökaulakoru sekä kynttilä ja vartalovoideputeli sopivissa sävyissä (kaveri tykkää lilasta/violetista).

Haalin yleensä kavereille sopivia juttuja mm. kirppareilta pitkin syksyä, ei tule niin kalliiksi ja saa kuitenkin annettua persoonallisia lahjoja. :o)

paketteja
Paketoinnissakin olen vähän "kapinallinen", inhoan sellasia perinteisiä sinipunakirjavia joulupapereita ja onhan ne jotenkin niin turhaa jätettäkin. Käyttelen uusiksi vanhoja lahjapusseja ja ties mitä ruskeita pakkauspapereita. Ostin tosin tänä vuonna poikkeuksellisesti myös rullan lahjapaperia, mutta senkin mustavalkoista polkadottia, joka kiehtoi silmää ja jota voi käyttää sitten muulloinkin ku jouluna.. ;o)

Ja sitten niitä omia lahjoja:

liitutaulu
Yks mukavimmin yllättäneistä lahjoista oli tää Joselta saatu pikku liitutaulu, jollaista olen halunnut jo pitkään. Tuossa on vieläpä hieno kehyskin! Sain lisäksi paketin liituja ja myöhemmin ostin Sokoksella käydessäni tarjouskorista pienen kasvopesusienen taulusieneksi.. :D

Parrot party
Tässä yks "ennakkolahja" jonka sain jo reippaasti ennen joulua. Parrot-merkkinen "party-kaiutin" jonka voi liittää esim. läppäriin tai kännykkään. Varsin tervetullut oli tämäkin! :o)

Lisäksi sain joululahjaksi mm. viiniä, kampaamolahjakortin, S-ryhmän lahjakortteja ja Kalevala-korvikset. Osassa saamistani S-ryhmän lahjakorteista oli saatteena maininta, että ne tulisi käyttää hajuvesiosastolla. No teinpä siis työtä käskettyä...

Diesel pour femme
... ja ostin niillä Sokokselta Dieselin Fuel for Life -naisten parfyymin.
Tää on suht voimakas tuoksu (ja tajusin tietty vasta kotona että täähän on tosiaan EDP eikä EDT..), saapa nähdä tuleeko tähän totuttua.. ;o)

Now playing: Lambretta - The Fight (2004)

. . . . . . . . . .
Edit:
yksi kuva unohtui!

pakettivahti
Bongaa pakettivahti.. ;-D

4 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Huu, kerro sitten käyttökokemuksia tuosta kajarista, itsellä meinaa hankinnassa joku vastaava tilanteisiin joihin ei isot stereot sovi :D

Desthea kirjoitti...

Feline: okay, kauheesti en oo kerenny vielä testailemaan mut voin jo kuvitella miten kätsy toi saattaa olla esim. kesällä erinäisissä paikoissa. :D

Johanna kirjoitti...

Kiitoksia edelleen lahjasta :)

Ihana tuo liitutaulu! Must have!

Desthea kirjoitti...

Johanna: eipä kestä. :D