tiistai 20. joulukuuta 2011

.. I'll show you all you need to know ..

kuva: Seppälä
Mua vähän huvittaa se miten joka vuosi joulun alla vaatekaupat täyttyy pastellivärisistä flanellipyjamista, paituleista, satiiniaamutakeista ja pörrötohveleista. Mikä idea siinä on, miks just niitä pitäis ostaa/antaa joululahjaksi? Ja kun samantyyppisiä rytkyjä markkinoidaan vuodesta toiseen niin luulis kaikilla olevan niitä "mukavuuskamppeita" jo tarpeeksi..? Tai ainakin niiden joulunpyhien parin löhöilypäivän tarpeiksi.. Kuka sitä joulunpunaista fleeceaamutakkia muka muulloin edes käyttäis? ;-D Onko juju siinä että ne on semmosia "helppoja" vaatekappaleita joita voi ostaa kelle tahansa tietämättä ihan tarkkaa kokoa tms.? Eli toisin sanoen vähän sarjassamme "enpä keksinyt muuta lahjaa". Huoh. x) (kuva: Seppälä.fi)

Tämän intron saattelemana ajattelin nyt julkaista oman pienen "hankintalistani", jota toki myös joulupukki (tai joku muu "tonttu") saa halutessaan hyödyntää joko joulua tai muita tulevia "merkkipäiviä" ajatellen (joulua ajatellenhan olenkin jo vähän myöhässä, köh..). Mikään ihan suoranainen lahjatoivelista tämä ei siis ole mutta ehkä jotain sinnepäin... ;-)

Elikkäs tässä joitain asioita, joita olen vailla, tai muuten vaan olen miettinyt että voisinpa joskus hankkia tai mahdollisesti vaikkapa saadakin..

Magenta Skycode
Magenta Skycoden levyt puuttuvat yhä hyllystäni. Ja levythän ovat nimeltään "IIIII" ja "Relief". ;o)

Miehen puolikkaat
Viihdepuolelta jokunen DVD-sarjaboxi voisi myös kiinnostaa, esim. tämä ehkä maailman paras komediasarja Miehen puolikkaat.. ;-D Toinen kiva ehdokas vois olla vaikkapa 70's show. Ja ei nyt huomioida tässä vaiheessa lainkaan sitä seikkaa että en omista telkkaria tai DVD-soitinta.. xD

kotiin
Tarpeellista keittöön ja kylpyhuoneeseen.. Josella usein ihastelemani kätsyn oloinen teenkeitin olisi laiskalle teenlipittäjälle oiva kumppani (kuva: Tefal.fi). Pienehkö paistinpannu (vaikkapa kivassa värissä tai kuosissa) olisi myös tervetullut. Ja toden totta, kylppäristäni puuttuu tällä hetkellä niinkin simppeli varuste kuin lattiankuivain! Toivoisin itselleni kuitenkin mahd. lyhytvartista mallia, sellaista perus lattiaharjan tyyppistä. Samalla bongasin NetAnttilan sivuilta myös kivannäköiset wc-harjat, voisin tuollaisen mustan hyvinkin huolia. Paitsi että yli 20 € on kyllä aivan liikaa vessaharjasta... =P (en suosittele tällaista investointia edes joulupukille!)

Ikea sylitasot
Läppärin sylitason hankintaa olen pohdiskellut jo pidemmän aikaa mutta en ole osannut vieläkään päättää minkä mallin haluan. Kuvan mallit ovat molemmat Ikeasta, "kova" malli 9,95 euroa ja "pehmeä" 17,95 euroa.

Leksvik-koukut
Pari kappaletta tummia/mustia isohkoja metallisia takkikoukkuja saisi muuttaa eteiseeni. Mieluiten vähän "taottua" lookkia tai jotain muuta kiemuraa. Kuvan parin saisi Ikeasta edulliseen hintaan 3,95 €.

Polkka Jamia
Polkka Jamilta voisin hyvinkin huolia keittiöpyyhkeen tai pari (tai vaikka julisteenkin..), kuvassa suosikkikuosejani. :o)

Seppälässä katseltiin Johannan kanssa vastikään hauskoja "skraba-hanskoja", siis sellasia pehmoelukan muotoisia ikäänkuin hanskoja joissa oli sisään integroitu jääskrapa.. Saattais olla aika passeli väline meikäläiselle jolla on aina hanskat jossain hukassa ja joka skrapailee auton laseja paljain käsin rystyset punasena.. xD Skrapailuun ei tosin (onneksi) olekaan tässä vähään aikaan ollut tarvetta.. ;-)

Uutta hajuvettäkin alan pikkuhiljaa olemaan vailla, mutta en kyllä suosittele ketään sellasta hankkimaan ilman saajan nenän hyväksyntää.. ;-D

viherkasveja
Ja viherkasveja! Niitä mulla ei oo tällä hetkellä ainuttakaan. Ja kämpässä olisi ikkunalaudatkin.. ;-D Tuossapa ainakin edullinen vinkki.. ;o)

Joku näpeistään näppärä saa myös halutessaan aivan vapaasti virkata mulle sellasia koreja, joita nyt näkyy joka paikassa.. itse kun en ole virkkausihmisiä! :-D

Loppuun mainittakoon vielä, että otan varsin mielelläni vastaan myös lahjakortteja lähestulkoon minne tahansa, on sitten kyse vaate-, kangas-, askartelu- tai mistä tahansa kaupoista tai vaikkapa ruokapaikoista... xD

Lisään sitten varmaan edittiä jos keksin vielä jotain todella oleellista, hahah.. ;-)

PS. Älkää ikinä ostako mulle Mariskoolia, Nomination-ranneketta tai mitään löylytuoksuihin liittyvää.. ;-D

4 kommenttia:

Mimarra kirjoitti...

Mä voisin kyllä kierrättäen vaikka joulumielessä lahjottaa sulle ton mun vanhan pehmeen sylitason viemästä tilaa. :D Käytön jälkiä toki löytyy ja kissankarvatkin kuuluu mukaan ;)

T: Milla, emt tiedätkö tätä mun yleistä nickiä... :)

blandad. kirjoitti...

Nomination-rannekkeet on niiiiiiiiiiiiin yök! Mä en vaan tajua miks joku oikeasti haluais sellaisen?!?!

Mut Mariskooli käy mulle :)

Marianna kirjoitti...

Nomination blaah! Sen sijaan Kalevalan My Saga -vastaavat ovat vallan ihastuttavia :')

Desthea kirjoitti...

Milla: jee sopiihan se ja saa tulla kissankarvatkin siin tapaukses kaupanpäällisiks..! xD

blandad.: juu en kans, musta ne on lähinnä sellasta rahastusta.. :D

Feline: joo kyllä noi My Sagat sentään Nominationin voittaa aika 100-0.. ;-D