torstai 5. tammikuuta 2012

.. I'm out of this world, come with me to my planet ..

banneri
MISSIO(N)-blogi löytyy nykyään myös Facebookista! Eli menkäähän sinne - KLIK - tykkäilemään niin voitte sitäkin kautta seurailla milloin tulee uusia postauksia jne. :o)

Naamakirjasta löytyy myöskin tuotemerkkini Planet Starin oma profiilisivu, sielläkin kannattaa vierailla! Siellä nähtävillä mm. tarjouskampanjoita, esimerkkejä tuotteista joita voi tilata ja tuoreinta tietoa uusista tuotteista ja niiden nettimyynnistä. :o) Olen havainnut, että FB on kaikkeen tällaiseen pikkumarkkinointiin ja tiedottamiseen varsin kätevä, etenkin kun ne varsinaiset päänettisivuni ovat edelleen under construction.. ;o)

shiny key
Toinen paikka minkä olen havainnut käteväksi, on Madeby-nettikauppa! Tyylikäs ja äärettömän helppokäyttöinen sivusto, ja mikä parasta, siellä käy kauppakin. :--D Suosittelen ehdottomasti muitakin designereita liittymään mukaan! Planet Starin tuotteisiin pääset tästä. Olen nyt pyrkinyt lisäilemään sinne korviksia lähes päivittäin ja paljon lisää on vielä tulossa. :o)

Tällä hetkellä pöytä tässä vieressäni notkuu erilaisia mustia ketjuja ja muuta tummaa sälää, koska meneillään on "Dark Thoughts" -talvimallistoni kaulakorujen valmistusprojekti. Annan muutaman teaser-kuvan... ;o)

teaser1
teaser2
teaser3
talvimalliston korviksia
Kyseisen malliston korvissatsi onkin ollut valmiina jo aiemmin, mutta en ole vielä kokonaisuudessaan julkistanut sitä netissä. Kaikki alkaa kuitenkin olla nyt kuvattuna joten lisäilen niitäkin myyntiin varmasti jo viikon sisällä. Kaulakorut seuraa perästä heti kun keksin miten saan tuollaiset pitkät ketjuhässäkkäkorut jotenkin järkevästi kuvattua... :--D

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Herkullisia teasereita!

Marianna kirjoitti...

Hmm saattais olla mun näköinen mallisto ;) täytynee pysyä kuulolla!

Desthea kirjoitti...

Johanna: :o)

Feline: juu, saattaispa hyvinkin olla, ja tuumin että teen varmaan sen sun sydänlaukun nyt ikäänkuin osana tota mallistoa, semmosena exclusive-osana.. ;-D