sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

.. let it all be sunshine after the rain ..

it's a SPRING THING
Tällaista tiedossa vajaan parin viikon kuluttua. :o) (Tästä FB:n tapahtumasivulle!)

Eli toisin sanoen tiukkaa vääntöä valmistelujen parissa vielä vajaan parin viikon ajan. x)

Tästä linkistä pääsee lukemaan Turun Sanomien Tyyli-sivun ennakkojutun näytöksestämme.

Lisään tähän postaukseen vielä hieman matskua huomenna, kun pääsen paremman nettiyhteyden äärelle, nyt ei oikein innosta touhuta tämän etanaakin hitaamman mokkulayhteyden kanssa enempää, sohva ja sunnuntaileffa kutsuvat.. ;-)

Edit: joo elikkä vielä hieman lisuketta postaukseen; pientä näytettä Planet Starin uusista/tulevista tuotteista:

rintakoruja
Tällaisia runsaita nappi-pitsi-hässäkkä-rintakoruja (joihin saisi kätevästi upotettua kaikkea nurkkiin säilöttyä pikku nippeliä ja muuta matskua..) olen jo pitkään haaveillut tekeväni ja nyt olen viimein päässyt tehtailussa alkuun. Näitä on hauska kasailla vaikka se melko aikaavievää pikku nyherrystä onkin. Erityisen hauskaa on levittää kaikki matskut jonnekin pöydälle ja alkaa yhdistelemään niistä tiettyjä "teemoja". Kuvan yksilöissä nyt nähtävissä hieman tuota joka-ikinen-kevät-niin-kummallisen-raikkaalta-ja-mielenkiintoiselta-tuntuvaa merellistä aihepiiriä.. ;-D

rintakorumalli
Tuossa yksi kummaltakin puolelta kuvattuna. Takana siis "perus" rintaneulakiinnitys.

City Camo
Pussukkarintamalla himottaisi alkaa enemmänkin panostamaan omiin painokuoseihin, ja tässä nyt vähän alkua sille. "City Camoksi" nimeämäni kaupunkisiluettikuvio näyttää ihan hauskalta erilaisiin pohjiin painettuna. Harmi että kankaanpainopaja loppuu kesän ajaksi, mutta kaipa sitä toisaalta kesällä on sitten hieman muutakin tekemistä ja ajateltavaa... ;-)

kalligrafiatussi
Ostin tuollaisen kalligrafiatussin kun kävin kirjakaupassa vähän täydentämässä piirtelykynävalikoimaani. Tuohan on siis vaan semmonen tasaisella littakärjellä varustettu tussikynä, eipä siinä kai mitään sen ihmeellisempää sinänsä, mutta joka tapauksessa sillä saa hienon näköistä ("wanhan tyylistä") tekstiä aikaan. :) Pitää vaan vähän harjoitella vielä lisää.. ;-)

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tosi hieno toi rintakoru, mistä on oma kuva!

Nimetön kirjoitti...

Noi pussukat on ihania!=)

Desthea kirjoitti...

Anonyymi & Essi: voi kiitoksia! :D