keskiviikko 26. syyskuuta 2012

.. little June is swallowing her sorrow, now that she's gone we all have to move on ..

Yleensä jokaiselle vuodenajalle tuntuu olevan oikea aikansa ja paikkansa, mutta nyt ehkä poikkeuksellisesti jotenkin hiukan kirpaisee menneen kesän (äkillinen?) katoaminen jonnekin. Kesätkin on niin erilaisia; joskus on paljon iloa, joskus surua/murhetta, joskus paljon ohjelmaa, joskus vähemmän kesätekemistä. Joskus on pitkä kuuma kesä, joskus taas hieman sateisempaa, kuten kai nytkin oli (oliko oikeesti?). Syksykään ei ole tarjoillut montaakaan kuulaan kaunista päivää, vaan on näyttäytynyt alusta alkaen melko vetisenä ja tuulenpuuskaisena. Jonkin iltapäivälehden kannessa komeili eilen, että "PITKÄ LÄMMIN SYKSY" tms. ja totesin vaan kaverille että "jaa missä muka..?"..

Toisaalta on niin turha märehtiä menneitä, ei niihin enää pysty vaikuttamaan mitenkään. Kesiä tulee aina uusia. Ja oikeastaan on turha märehtiä yhtään mitään, siis tätäkään hetkeä, kun ei se tilannetta varmaan ainakaan paranna.

Aina puhutaan että Suomen kesä on lyhyt ja talvi on pitkä, mutta mulla on sentään vähän optimistisempi katsontakanta asiaan. Mun mielestä Suomessa on 4 vuodenaikaa, joista jokainen kestää suunnilleen yhtä pitkään. Ja hyvä niin, oishan se nyt vallan omituista jos koko ajan olis kesä, eihän sitten olis niissä kesäjutuissa ollenkaan samanlaista erityishohtoa. Kesää on kesä-heinä-elo, syksyä syys-loka-marras, talvea joulu-tammi-helmi ja kevättä maalis-huhti-touko. Vaikka siis okei, maaliskuukin on kyllä usein vielä melko talvea. Mutta haluan kuitenkin laskea sen kevääseen, joka on lempparivuodenaikani. ;-)

No mutta, shoppailu piristää aina, eiks niin..? ;)

Nythän on ollut taas meneillään kaikenmoisia alehulinapäiviä erinäisissä kauppaketjuissa. Käytiin eilen kaverin kans Myllyn Sokoksella hypistelemässä kaikkea kivaa (ja meille liian kallista) ja paikotellen oli liikkuminen hieman haastavaa ku käytävät oli täys 3+1-päivien kamaa laatikoissa ja pinkein muovisäkein peitetyissä rekeissä.


Kassatäti antoi peräti Versacen tuoksunäytteen kaupanpäälliseksi kun ostin viidelläkympillä alusvaatteita... Lisäksi sain kaverilta myöhäisen synttärilahjan; peltisen kahvirasian + pussin Wiener Toffee -aromikahvia. Pussi tuoksuu aivan törkeen namilta! Pitää pian maistella.. :P

Viime viikolla kävin (myöskin "myöhäisellä") synttärilounaalla kummitädin kanssa ja samalla poikettiin shoppaamaan mm. Anttilaan ja Stockmannille. Anttilasta hain meikkitäydennystä (kaikki vakiokäyttökamat loppuu aina samaan aikaan, argh) ja maksoin pitkin hampain Lumenen meikkipuuterista nyt sitten sen normaalin hinnan. Sain samalla Lumenen esittelijältä minituubin jotain voidetta jonka pitäis kuulemma rauhoittaa ihon punoitusta tms., sounds good, mulla kun mysteeri-ihottuma aiheuttaa aina sillon tällön punaisia laikkuja naamaan, pitääkin kokeilla tehoaako niihinkin..


Ostin punaista kynsilakkaa! Joo.. tuli vähän aikaa sitten mieleen että tarvishan sitä punastakin olla että voi mustan kans taiteilla jotain yhdistelmiä.. ;-D IsaDoran hopeanhohtoinen vaaleansininen lakka on löytö alekopasta. Samasta kopasta lähti mukaan myös yks Rimmelin Kate Moss -huulipuna jännän harmahtavan sävyisenä (eli just mulle!).


Stockalta sitten viimein näitä tarvehankintoja; punaseetripuutuotteita ötököiden häätämiseen. Löytyvät muuten ylimmän kerroksen sieltä nurkkauksesta missä on kasveja/kukkia sekä siivoustarvikkeita yms. Palikoita oli noiden kiekkojen lisäksi mm. pallon muotoisia. Sekä öljypullon että kiekkopussin hinta oli jotain 10 ja 15 euron väliltä muistaakseni. Kummitäti kyllä oli sitä mieltä että pitäis vaan muurahaismyrkkyä vetää kaikki nurkat täyteen mutta no, josko kokeillaan nyt tämmöstä vähän kevyempää lähestymistapaa kuitenkin ensin.. ;-)


CM:n Mammuttimarkkinoillakin tuli käytyä, mutta en kyllä onnistunut ostamaan mitään mammuttitarjouksessa olevaa. Koruhyllyltä lähti mukaan tuollaiset "liukuvärjätyn henkiset" ketjurypäskorvikset. Kuva on nyt tuollainen taiteellisen tärähtänyt ja hämärä... ;-)


Myös hyvä musiikki antaa potkua päivään. Kuvassa pari kipaletta lähiaikoina Huutiksesta kotiutettua kotimaista musa-antia. :)


Loppuun vielä kuva Riihimäen Kotilasi-purkeista, joita keräilen sillon tällön kirppiksiltä jos tulee järkevään hintaan vastaan. Näitähän on muutamaa eri kokoa/mallia ja myöskin eri sävyjä, kirkkaiden lisäks on ainakin vihreitä ja harmaanruskeita. Keräileekö joku muu..?

2 kommenttia:

HootHoot kirjoitti...

Ootko makustellut kaffeeta?

Oisko raiskausta spraymaalata noita Kotilasi -purkkien kansia.... Oon katsellut liikaa tuunausblogeja. :D Ehkä kantsii ostaa jotain ikean purkkeja ja maalata niitä :D

Desthea kirjoitti...

HootHoot: jooo nyt oon kerenny jo hieman maistella, tavallisen kahvin sekaan oon laittanu ja varsin hyvää ollu ainakin silleen. :)

No en mä tiedä, ei noi nyt mitään hirmu arvokkaita keräilyharvinaisuuksia kuitenkaan oo.. :) BTW, mulla onkin sulle autossa yks tollanen purkki.. ;)