sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

.. come on into my waves, you can sleep in my caves ..

Aiempi postaus loppui ehkä hieman töksähtäen, kun oli alunperin ajatuksena siitä vielä mahdollisesti jatkaa, no jatketaan ihan uudella postauksella juhannustunnelmien merkeissä. ^_^


Lookkiani juhannuspäivältä. Pisamat on taas aika hyvin auringosta villiintyneet. ;) Keskenään eriväriset korvikset ovat puhdas vahinkostailaus, hienoa että sopivat kummatkin silti asuun ja ovat sentään keskenään samankokoiset renkaat.. ;-D Mulla on nuo kaikki renkaat vaan läjänä yhdessä purkissa, joten noin siinä voi sitten näemmä käydä jos sieltä vaan ajatuksissaan hapuilee jotain korviinsa.. x)


Juhannusasentoa mökillä. Siihen ois voinut jäädä pidemmäksikin aikaa. Ja joo mulla on sukat jalassa, älköön kukaan kovasti häiriintykö siitä seikasta... ;)


Poikaystävä oli toivonut veneen koristeeksi merirosvolippua, ja kerkesinpä sitten juhannusaaton aamuna vielä ennen liikkeelle lähtöä väsätä tuollaisen alustavan version. Siistin tuosta vielä paremmalla ajalla reunat ja jalostan hieman kiinnityssysteemiä. Kuvio on applikoitu kaksipuolisen liimaharson avulla.


Juhannuksen ajan lippu kuitenkin jo toimitti virkansa mainiosti vähän puolitekeleenäkin.. ^_^

Jatkeeksi/loppuhöysteeksi vielä taas muutamia lähiajoilta kertyneitä sekalaisia otoksia, hieman keltasävyisellä teemalla..

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hahah, hauska lippu :D

Ja hyvin mätsää nuokin korvikset :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: :-)