perjantai 24. tammikuuta 2020

Tähdet tippuivat syliini vasta

Kirjottelin muutama postaus sitten tuosta kirpputorimyynnistä "ohjeistusta" ni nyt törmäsin sattumalta "ammattijärjestäjä" Ilana Aallon postaukseen hieman samasta aiheesta, ihan mielenkiintoista luettavaa tämäkin, ja sijoittui Turun "skeneen" myöskin, hitusen eri näkökulmasta vaan.


Kirppiksistä puheenollen voisin esitellä pari viimeisintä löydöstä. Huikeen värikäs kaulakoru sekä ruskeasävyiset aurinkolasit maksoivat kummatkin euron. Lasit nappasin ihan hetken mielijohteesta mukaani ilman että jaksoin etsiä edes peiliä sovitukseen, kotona äimistyin kun tajusin löytäneeni ehkä parhaiten istuvat arskat ikinä. Mulla haastavaa kun ilmeisesti on korvat eri korkeudella - ja nenäkin vähän erikoisen mallinen - ni eipä tahdo mitkään lasit asettua oikein, ja valahtavat usein vinoon. Ei hullumpi euron hankinta siis nää muovilasit! Kaulakoru huutaa kevättä seurakseen. Metalliosat ovat kullanväriset, mitä en yleensä suosi, mutta tässä nyt menköön. xD


Tylkkäri-lehden numero tuli napattua Kauppakorkeakoululta mukaan, kun ohimennen rekisteröin otsikon. Turkulainen yhtye Pääkköset oli eräänlainen Suomi-räpin edelläkävijä, monikaan vaan ei heitä enää tunnu muistavan. Itse olen löytänyt tuon albumin (jota ei todellakaan tule usein vastaan) porilaiselta kirppikseltä, kunto ei ole kovin häävi mutta soi kumminkin. Ja minähän siis tosiaan keräilen (tiettyjen genrejen) CD-levyjä, niitä löytyy ehkä joku reilu 300 kpl, tarttiskin taas laskea... xD


Eilen sain hyvät naurut kun poikaystävä tutkaili päälläni olevia omatekoisia housuja (kts. kuva), jotka ovat jo yli 10 vuotta vanhat ja hieman kulahtaneetkin... (mutta värit on päheet, ja jälleen aika trendikkäätkin :D) Anyway, poikaystävä huomasi takaosassa merkin ja ihmetteli mikä se on, näytin lähemmin ni totes oikein riemullisesti: "Aa, P niinku PERSE!". xD Oikeastihan tuo P-kirjain yrittää kyllä viitata tuotemerkkiini Planet Stariin... xD Housujen väriraidat on tehty vinonauhoista btw.


Eilen myöskin tehtiin Tuulipukukoodi-nettiradio-ohjelmamme tammikuun lähetystä, siinäpä tilanneotos vielä sieltäkin. Rakastan tuota H&M:n napatoppia, joka yrittää kai olla ikäänku ysärihenkinen, mutta uustuotantoa tosiaan on. Verkkopaita alla on erillinen. Kerrospukeutuminen rocks!

Ei kommentteja: