sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Kohtalon tuuli kaarnalaivaa keinuttaa

Tuntuu kuin viime kirjoituskerrasta olisi jo ikuisuus, vaikkei siitä taida olla kuin reilu viikko, mutta elämme sen verran kummallisia aikoja että ajantajukin hämärtyy ja päivät tuntuvat matelevan. Niin se meni sitten meitsinkin työpaikka kiinni ainakin kuukaudeksi ja "koronalomaa" tässä kotosalla vietellään. Kevään kaikki, suuresti odotetut menot ja karkelot on peruttu ja kalenteri tyhjentynyt kuin taikaiskusta. Joskus kovan stressin alla oli ehkä käynyt mielessä tällainen hassu ajatus, että entä jos näin kävisi, miltähän se tuntuisi. Ei tätä kyllä nytkään osaa selittää miltä tuntuu. Kai hieman epätodelliselta.


Töissä kerkesin ommella mm. erän tämmöisiä pussukoita myyntiin ennen katkon alkamista. Noin muutoin aika kuluikin tehokkaasti korjausompelujen parissa.Joista tässä ihan pari "tilannekuvaa"... x)


Veikeitä vanhoja lankarullia, etenkin tuo puurulla..


Taannoin inventoin vähän kaavojani ja kässylehtikokoelmaani.. koira assarina.. Nykyään ei voi puhua enää käsityölehdistä kun se herättää miespuolisissa niin paljon hilpeyttä... xD


Koronaloman kunniaksi aukaisin nää (vuosia sitten hankitut) DVD:t viimein muoveista... onkin odottaneet sitä "oikeaa hetkeä". Vaan kohta jo katsottu, tarttee hommata lisää kausia jostain!

Ei kommentteja: