maanantai 15. joulukuuta 2008

.. all the lights are shining so brightly everywhere ..

kierrätyskankaisia lahjapusseja
Mä en ole enää vuosiin ostanut jouluksi mitään lahjapapereita tai muita paketointivermeitä. Tuntuisi hölmöltä ostaa jotain kun on suunnilleen hukkumaisillaan kaikenlaiseen materiaaliin mistä voisi itse kehitellä jotain. Ja onhan se lahjapaperi kuitenkin aika turhaa jätettä. Mulla on jo jonkin aikaa ollut paketoinnissa (ja lahjoissa, korteissa..) joka joulu jokin tietty teema. Tänä vuonna ajattelin käyttää kankaisia lahjapusseja, ja ehdinkin ostaa töistä pari palaa joulukangasta ennen kuin hoksasin, että hyvää kierrätysmateriaaliakin olisi tarjolla pilvin pimein ja vielä melkein puoli-ilmaiseksi. UFFin laarista löytyi sopivia joululiinoja ihan parinkymmenen sentin hintaankin. Kuvassa siis kaikki pussukat kierrätysmatskusta. Tummansiniset tähtipussukat syntyivät pienestä verhokapasta, mikä oli siitä kätsyä että siinä oli nauhakujakin valmiina. ;) Muihin en mitään kujaa väkerräkään, sitaisen nauhan vaan suun ympärille. Sopivia nauhoja löysinkin ihan omia kätköjä penkomalla. Vielä kun keksisi sitte jotain sisältöäkin pussukoihin.. Osassa on mutta osa on kuvaa varten vaan lavastettu pulleiksi. ;D

Some Christmas gift bags I made out of old tablecloths and curtains. I usually never buy any gift wrappers, I just figure something out. ;)

2 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Oletpas tunnollinen... Olis kieltämättä ihan hyvä idea tehdä tuollaiset kangaspussit... Meillä käytetään aina niitä samoja kymmenen vuotta vanhoja papereita, jotka on täynnä teipinpalasia ja ihan ruttusia :) Vasta hajoamispisteessä armahdetaan ja pistetään sytykkeeksi. Isommat lahjat kääritään erittäin tyylikkäästi jätesäkkiin, jonka voi myös käyttää edelleen uudelleen... Ehkä sitä vois ens vuonna ryhdistäytyä ja tehdä kunnon pussukat, jotka kestäisivät sitten loppuelämän. Tänä vuonna ei vaan jaksa kun selviydyn paketoinnista pienellä kirjekuorella.

Desthea kirjoitti...

adelheid: haha, no jaa en nyt tiiä siitä 'tunnollisuudesta' sitte.. ;D meilläkin itse asias käytetään myös noita vanhoja moneen kertaan teipattuja lahjapapereita..! ;) Mulla on nyt sitte lahjapusseja mutta ei tosiaan kauheasti sisältöä niihin ja se hieman nyt ressaa..