tiistai 16. joulukuuta 2008

.. like trying to catch a star ..

hieman joulutunnelmaakin kämpässäni
Miten tää syksy onkin ollut niin pimeä ja väsyttävä, ja suhahtanut silti jotenkin huomaamatta ohi? Oli kyllä tarkotus tähdätä nettikaupan kanssa niin sanotusti joulumarkkinoille, eli saada jo ennen joulua lisättyä tuoteryhmiä jne. Vaan enhän mä oikein mitään ole saanut aikaiseksi. Höh. No, ei kai voi kuin todeta että tuleehan niitä uusia jouluja.. Ja tuotteita voi (ja on syytäkin) onneksi lisätä milloin vaan.

Tein tossa pientä inspiroitumiskierrosta Tyylitaivaassa. Nyt on kaikenlaisia ideoita pää täynnä. Vielä kun saisi joskus toteutettua.. Ja siis voi rähmä oikeesti, kun sitten yhden kerran näen jossain asukuvassa jutun jonka itsekin haluaisin ja jota olisi vieläpä saatavilla (yleensä kun tykästyn lähinnä second hand -juttuihin sun muihin joita ei oikein edes voisi "kopioida") niin tietenkään kyseistä asiaa ei sitten täältä Turusta ilmeisesti löydy. Kyseessä tämän asukuvan läpinäkyvä muoviketju, kauppa H&M. Kertokaa toki jos näkyy.

Kuvassa kämppäni sitä osaa jota kehtaa kuvata eli joka ei näytä aivan käsityöpajalta, heh. Punaista ja pinkkiä löytyy sisustuksestani melko paljon. Hopeanvärisen tähtityynyn ostin viime viikolla kirppikseltä, se on aika makee ja sopii vuodenaikaankin (tykkäilen noista tähtiaiheisista jutuista ihan muutenkin). Iskä just laitto mulle jouluvalotkin tuohon "keittiön" ikkunaan, nyt on sitte vähä joulutunnelmaakin täällä.. ;)

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Toi ketju on kyllä aika hauska!

Hei, oot kääntäny sohvankin (onko toi sama sohva?)... Millon oon viimeksi käynyt siellä?
Näyttää kivalta :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: nii sä et oo muuten tosiaan tainnu käydä täällä ikuisuuksiin.. ;) Juu oon kääntäny sohvan, vähän parempi noin päin, tilavampi ratkasu.

Nimetön kirjoitti...

Voi vitsi oot laittanut mut tänne! (siis hyvä asia se on mun mielestä, kiitos) Se ketju oli alunperin kaulakoru niin että siitä roikku ylimääräisiä ketjunpalasia mitkä halusin pois ja eilen kun yhdistelin niitä niin huomasin että niistä tuli toinen yhtä pitkä ketju. Voi lähettää sen sulle jos maksat postikulut kun ne on jokatapauksessa liian painavat yhtäaikaa pidettynä. Enivei, txt. ni lisää asiaa 0440340389

Nimetön kirjoitti...

Ainii joo, T:Ida/Medula :)