maanantai 8. joulukuuta 2008

.. falling in and out of love ..

Ofelia Second Hand Market Gloriassa
Tuli tehtyä pääkaupunkiseutureissu tässä välissä. Eilen oli ohjelmassa Ofelia Second Hand Market ja kuten kai jotkut muutkin ovat jo raportoineet, paikka oli tosiaan niin tukossa porukkaa että varsinkaan meikäläinen ei pystynyt siellä juurikaan liikkumaan saati katselemaan myyntipöytiä. Kuulemma Eettisillä Joulumarkkinoilla oli myös tungosta. Hyvin vissiin markkinoitu häppeningit, tai sitten ihmiset oli vaan kauheessa shoppailuvimmassa pyhäpäivän jäljiltä. ;) Molemmat kuvat ovat Glorian yläkerroksesta, missä sentään oli hieman väljempää..
Onnistuin ostamaan Ofeliasta vain yhden 4 euron vyön. Muutenkin koko reissulla meni paljon vähemmän rahaa kuin odotin, mikä on tietenkin ihan positiivista. Laatuaikaa tuli vietettyä ihanien paikalliskamujen kanssa mm. Sweeney Todd -leffan merkeissä. Ajomatkalla oli mukava huomata, että uusi pätkä moottoritietä oli otettu jo käyttöön (joo en ole oikein seuraillut uutisia lähiaikoina). Mutta voi miten surkealta ja hylätyltä näyttikään autio ikisuosikki-taukopaikka Lahnajärvi, onko se ihan lopullisesti suljettu..?? Luulen että suuntaan nyt lepäilemään, mulla on aivan törkeästi univelkaa. Mutta kiva viikonloppu oli. :)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Onpas ihana tuo käytävä!
Huh, tänään (kai) oli siellä uudella motarilla sattunu kivoja... Oli kallio rysähtänyt alas.. Onnettomuuksilta kummiskin vältyttiin. Huih.

Desthea kirjoitti...

Johanna: itse asias se vissiin tapahtu jo eilen, joskus päivällä kun itekin siellä ajelin, tosin toista puolta enkä kyllä muutenkaa mitään huomannu.. no onneks ei ainakaan mun päälle sortunu mitään.. niin ja hyvä jos ei ketään ole muutenkaan loukkaantunut!