tiistai 9. joulukuuta 2008

.. this is where the story ends ..

näin tässä kävi
Miten onni korjataan? Vastaan että en tiedä. Useimmiten ei mitenkään. Liityn täten jonon jatkoksi alati kasvavaan tämän joulun alla eroavien joukkioon. Voikin taas suosiolla unohtaa ripsivärin käytön loppuvuodeksi. Käteen jäi: avaimia, irti revitty Twin Peaks -koru ja sellainen olotila että voisin mieluusti nukkua pari kuukautta tästä eteenpäin. Joka tapauksessa suunnattava varmaan kohta petiin että saa edes joksikin aikaa tajun pois. Hereillä oleminen on tuskallista. Päästäkseen ylös tuolista tuijottamasta kaukaisuuteen joutuu oikeen ponnistelemaan. Pitäisi kai nyt jotenkin oikein pakottaa itsensä hukuttautumaan töihin. Tai jotain, mitä tahansa. Vihaan tätä lamaannuttavaa myrkkyä jossa on vaan pakko velloa eikä pääse pois. Sen suolaista makua poskilla. Halusin tätä, missä hitossa on helpotus? Mitä olen oikein mennyt tekemään..?

7 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Jaksamisia.

blandad. kirjoitti...

tietysti tilanteista ja suhdanteista riippuen, vaikka kuulostaakin tyhmältä, mutta päivä kerrallaan eteenpäin. sitten se alkaa pikku hiljaa helpottaa, kun on sen aika.
Jos on töitä, johon itsensä hukuttaa, saa ainakin hetkeksi jotain muuta ajateltavaa.
Niin loppuunkulunut sanonta, mutta totta: elämä jatkuu.

Desthea kirjoitti...

adelheid & Heidi: kiitoksia tuestanne. <3

Nimetön kirjoitti...

Paljon positiivisia ajatuksia sinne päin ja tsemiä!

Marianna kirjoitti...

Mulle tuo tilanne osui onneksi kohdalle jo pari kuukautta sitten, niin että jouluksi olo on jo helpottunut. Voimia ja halauksia, otetaan päivä kerrallaan niin elämä pääsee taas pikkuhiljaa voitolla (: <3

Desthea kirjoitti...

Tiia & Feline: kiitti teillekin. Täytyy itse asiassa tunnustaa, että asiassa on sittemmin tapahtunut uusia käänteitä eikä fiilikset nyt sitten kuitenkaan ehkä olekaan niin pilalla.. ;) mutta aika näyttää..

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

No voi höh. :( Pahaan oloon ei auta muu kuin aika, valitettavasti. Kyllä se todellinen onni sieltä vielä vastaan tulee, usko pois. Jaksamista & halauksia!