lauantai 20. joulukuuta 2008

.. I'm not here for your entertainment ..

illan asun elementtejä
Turun yöelämä on kyllä vähän.. huoh. Forte toimii periaatteessa ihan semmosena mukavana pintaliitomeiningin vastapainona mutta siellä taas se junttimeininki lyö välillä niin yli ettei sitäkään oikeen jaksa kattoa. On kyllä semmonen epämääräisten kähmijöiden ja "fiorella-farkuista" vilkkuvien stringien luvattu maa se. Parin tunnin katsaus riitti taas aivan mainiosti. Tuttuja näkyi hirveästi mutta jotenkin fiilis vähän lässähti siinä vaiheessa kun päätin viimein hieman valistaa erästä kaveriani jolla on häiritsevä tapa tehdä mun "erilaisuudesta" kauhean suurta numeroa. Kovin ystävällisesti ja fiksusti koitin asiani esittää mutta ainahan sellanen baariolosuhteissa kaikuu vähän kuuroille korville. Tiedä sitte pahottiko mielensä tai jotain mutta mielestäni en ollut mitenkään kohtuuton. Eihän kukaan koskaan mitään pahaa tarkota, juu juu, mutta joskus joitakin on vaan pakko vähän.. valaista joidenkin asioiden suhteen..
Kuvassa illan asun elementtejä. Toinen korviksista hävisi, hööh. =/

2 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Ompas inspiroiva kuva... tykkään varsinkin väriyhdistelmästä keltanen/harmaa/valkonen (vaikken muuten keltasesta hirveästi välitä).

Desthea kirjoitti...

adelheid: thänks, itsekin tykkään kovasti kyseisestä väriyhdistelmästä! :) Se on jotenkin ihanan raikas muttei kuitenkaan liian "kesäinen" tähänkään vuodenaikaan.