torstai 18. joulukuuta 2008

.. whatcha gonna do, when they come for you ..


Ei sitä usein saakaan aamuherätykseksi puhelua poliisilta. Sellaista, joka alkaa että joo sullahan on semmonen punanen X auto, rekisteri sejase. Tässä kohtaa ois monella varmaan jo aamukahvit väärässä kurkussa ajatuksella "ei stn, auto on varastettu!". Mutta mä en ehtiny edes huolestua koska heräsi heti vahva aavistus mistä on kyse. Kirjotin Desthea.comin neiti-puolella aikoinaan ihme lappusista joita olen saanut joltain "kansalaispoliisilta". Sain ihan vähän aikaa sitten kolmannen lapun, jossa taas paasattiin rikkomuksen toistumisesta toistamiseen ja uhkailtiin poliisilla. Ja näemmä ne poliisissa jopa vaivautuu käsittelemään tuollasia asioita, enpä ois uskonut. Toki poliisisetä olisi voinut tarkistaa lupatietoni jo etukäteen mutta tässä tapauksessahan oletettiin että mulla ei sitä lupaa ole. Kyllä oli miekkonen sitte hieman huvittunut ja nolona kun selitin miten asia on, että se joku pässinpää ei ole vaan onnistunu bongaamaan sitä mun lupakylttiäni sieltä. Toivotteli vaan sitte hyvät joulut ja sanoi ettei enää häiritse. Paitsi että nyt just tätä kirjottaessa se soitti vielä uudestaan ja kuulosti jo niin sarkastiselta että alkoi ihan naurattaa. Kertoi vaan ilmoittaneensa tästä "massiivisesta tapahtumasta" valittaneelle taholle että pysäköintiasia on täysin kunnossa ja voivat keskittyä vaikka sitten oleellisempiin asioihin jatkossa. Voi noita turhia viranomaisten työllistäjiä..

Ja ainiin, mitenkähän joku kuvittelee että luvaton pysäköinti noin vaan onnistuisi kuukausitolkulla, saamatta sakkoja? Voin kertoa omastakin kokemuksesta että ei todellakaan onnistuisi. ;) Kuvaksi tähän juttuun sopikin sitten eräs kamerani bongaus, eli revitty sakkolappu kadulta (ja juu, ei ole oma sakkolappu).. ;)

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Voi herranjumala tuota kansalaispoliisia... Jos tyypin osoite olisi tiedossa, voisi sinne panna vastaavaa "virallista" asiakirjaa otsikolla "hanki oma elämä"... Joku eläkeläisukko ihan salettiin.

rouva o kirjoitti...

Joidenkin kannattaisi hankkia oma elämä, ettei tarttis muiden omiin puuttua.

Desthea kirjoitti...

Midinetti & Shandi: no aivan.. ;)