lauantai 6. joulukuuta 2008

.. my love don't cost a thing ..


Minua on aina moitittu tuhlailijaksi, mikä on kauhean mielenkiintoista kun ottaa huomioon tiettyjä seikkoja, kuten että 90% vaatteistani ja asusteistani on kirpparilta, en omista lainkaan telkkaria (enkä osta/vuokraa leffoja tms.), käytän varsin vähäisissä määrin kosmetiikkaa (ja sekin vähä halpista), en matkustele, käytän vanhoja romukännyköitä enkä sairauteni takia tule elämäni aikana käyttämään periaatteessa senttiäkään rahaa kenkiin. Ja eipä unohdeta sitäkään, etten tupakoi ja että juon alkoholia ehkä parin siiderin verran kuukaudessa. Sairauteni estää myös varsin tehokkaasti mahdollisen rahan käytön erilaisiin liikunta- tai kuntoiluharrastuksiin.

Mutta siis auta armias jos ostat jogurttisi mieluummin yhden annoksen pikarissa kuin litran tölkissä ihan vaan siitä yksinkertaisesta syystä että et pidä niistä iljettävistä tölkeistä. Tai jos käyt mieluummin pienissä kaupoissa säästääksesi kipeitä jalkojasi. Tai jos viet ompelukoneesi korjattavaksi liikkeeseen sen sijaan että antaisit jonkun (kuten vaikkapa sen alunperin rikkoneen ihmisen) sorkkia sitä ilmaiseksi. Siis suorastaan käsittämätöntä rahan kaivoon heittämistä! Pää pölkylle vaan!

Jospa tämä "hirveä tuhlailija" vaikka nyt sitten siirtyisi tästä taas tuonne ompelupöydän ääreen tekemään itselleen halpoja vaatteita.. (kuvassa Miro ja 5 euron kirppismatto)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Joo siis häpee!

Argh, mää sanon... Vois vaikka laittaa jonkun MUUN pään tästä pölkylle......

Desthea kirjoitti...

Johanna: no nyt se valitus on sitten kai lopullisesti ohi, niisk... =/ voi siis vapaasti ostaa jogurtin missä muodossa vaan (tai vaikka jotain kallista merkkiä jos oikeen haluu revitellä, hah).. no ei paljon naurata sinänsä mutta ehkä tästä osaa iloita jonain päivänä..