tiistai 30. joulukuuta 2008

.. sick and tired of always being sick and tired ..

UFF-ostoksia
Kylläpä on jotenkin masentava aika vuodesta (ainakin mulla). Ärsyttää kun valoisa aika päivästä on niin lyhyt ja on pirun vaikea esim. ottaa kunnollisia kuvia yhtään mistään. Tuntuu että vois vaan hautautua jonnekin ja herätä mieluusti vasta keväällä. Luomisen tuskakin on taas niin huipussaan että.. ääh.

Vaan kylläpä voi UFFilla käynti piristää kummasti, hihi. Inventoin tossa vähän aikaa sitten "kierrätysmatskuvarastoani" ja sen jäljiltä oli läjä tavaraa odottamassa että joku viitsisi kiikuttaa ne UFFille tai Pelastusarmeijalle. Nyt haalin mukaani yhden kassillisen ja lopulta myös poistuin UFFilta tyytyväisenä iso kassi kädessäni. ;) Löysin tarpeellisen mustan kevyttoppiksen, kivan mustan lakerilaukun sekä (jälleen kerran) ihania vöitä. Jee. Tarkempia havaintoja ostoksista nähtävissä Tyylitaivaassa.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oranssi vyö näyttää suloiselta! :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: juu tossa oranssissa mua kiehtoo erityisesti toi solki niitteineen (polka dothan ei varsinaisesti ihan suurimpiin suosikkeihini kuulu, mutta oranssi on kyllä niin herkku väri että menis ehkä pallokuvioitunakin..) ;)