keskiviikko 31. joulukuuta 2008

.. to live it over and defy the hands of time ..

Mustavalkoiset kynttilät
Joillain on vaikeuksia ymmärtää luovan ihmisen työ- ja motivaatiorytmiä. Kyllähän siitä meinaan ihmetystä saa osakseen jos kertoo vaikkapa lauantai-iltana ahertavansa jonkin projektin parissa. Ja entäs jos näin uuden vuoden aattona vielä iltasella istuu ompelukoneen ääressä? "Hommia uutena vuotena..??" Niin, voi ihmettä. Katsokaas arvon ihmettelijät, kun ainakin meikäläisellä on sitä "ongelmaa" että se motivaatio/inspiraatio ei todellakaan kulje aina käsi kädessä minkään yleisesti hyväksyttyjen "virallisten" työaikojen kanssa. Siispä kun minua huvittaa väsätä jotakin viikonloppuiltana, uutena vuotena tai vaikkapa keskellä yötä, silloin sitä myös teen. Olen itse asiassa huomannut, että vappuaatot sun muut "kosteat juhlapäivät" eivät ole oikeastaan yhtään hullumpia työntekoon, mikäpä siinä värkätessä kun muut jonottelevat jossain ulkosalla maksaakseen törkeitä sisäänpääsymaksuja jne. Siis jos ei sen kummempaakaan ohjelmaa ole tiedossa. Niin mikäs siinä sitte..?
Ja ei, mulla ei todellakaan ole mitään hauskanpitoa vastaan. Mielestäni sen vaan ei tarvitse välttämättä olla mitenkään sidottu tiettyihin päiviin tai ajankohtiin. ;)

Ai niin ja oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja tulevaa uutta vuotta nyt sitten kaikille!

3 kommenttia:

rouva o kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta :)

Oon ihan samaa mieltä tuosta työnteosta. Mullakin inspis iskee usein just iltaisin tai viikonloppuisin ja silloin on pakko tehdä. Silloin kun väkisin jotain yrittää, ei siitä mitään tule.

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Mulle ei tuota vaikeuksia ymmärtää, sama homma se ainakin mulla on koodauksen suhteen. Esimerkiksi viime vappuna seurani väsähti aikaisin, joten tylsistyneenä hilpaisin kotiin ja koodailin aamuun asti. :P

Ai niin, kiitos ihanasta pikkujoulujutskasta - supersöpistuikut pääsivät heti käyttöön. Kurkkasin pussukkaan vasta jouluna, kun se näytti pitsinauhoineen niin kivalta hyllyssä... :) Loistavaa uutta vuotta!

Desthea kirjoitti...

Shandi: kiitos! Ja arvelinkin että sielunkumppaneita kyllä tässä asiassa löytyy.. ;)

Jose: oho maltoit jouluun asti!? :D Hih, eipä kestä. Toivottavasti myös tuikkujen tuoksut miellyttivät. Ainakin muistaakseni olivat tuoksuvia.. ;D
Ja kiitoksia sullekin "ymmärryksestä".. ;)