keskiviikko 7. tammikuuta 2009

.. I could've lost myself in rough blue waters in your eyes ..

Miro ja Mila ihan pikkuisina
Laitetaanpa tänään taas kissahömppää kun ei ole mitään muutakaan "raportoitavaa". En ole tehnyt yhtään mitään muuta ku siivoillut ja järjestellyt kämppää (ja todennut taas kerran omistavani kaikkea ihan ihme roinaa).

2 1/2 -vuotiaat kisuni Miro ja Mila viettävät nykyään kissanpäiviä vanhempieni luona "maalla" merellisissä maisemissa. Sisaruksilla on nyt ensimmäinen ulkotalvi menossa ja ressukat ovat kumpikin jo ainakin kertaalleen pudonneet jäihin. Toivottavasti oppisivat nyt vähän varomaan sitä jäällä tassuttelemista. Merikotkan kanssakin oli kuulemma yritetty tehdä tuttavuutta. Joo kuulostaa varmaan aika hurjalta, mutta ei siellä oikeesti ole ihan niin vaarallista. ;) Jäihin on jo monet kissat putoilleet (ja itse tuntuvat pääsevän ylös) ja eipä siihen toisaalta voi oikein vaikuttaa kun ei niitä sieltä pysty poissakaan pitämään eikä ne varmaan oikein ymmärrä missä on heikkoa. =/

Kuva on pikkuisten ensimmäiseltä illalta luonani. He ovat tuossa vasta n. seitsemän viikon ikäisiä, sain heidät hieman "alaikäisinä" koska he olivat jo niin omatoimisia. Ja ihan loisto kisuja ovat olleet, fiksuja ja täysin laatikkosiistejä alusta asti. ;) (Kiitokset äiskälle ja iskälle kun pitävät heistä hyvää huolta. <3)

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oo, tuitui! Pienet käyneet avantouinnilla!

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh, joo vähän niinku ihmisetkin siellä.. no onneksi ovat tosiaan vaan _käyneet_ avannossa..

Nimetön kirjoitti...

Voi miten söpöjä. Oon ihan hulluna kissoihin - tosin sitä hulluutta on nyt vähän latistanut hoitokissamme, joka ei ole mikään hurmaavin persoona. Omalaatuinen kyllä. ;)

Sulla on kiva blogi, sattumalta eksyin tänne; tykkään tavastas kirjottaa :)