tiistai 6. tammikuuta 2009

.. louder and faster with power we play ..

Proteus 6h 1
Proteus 6h 2
Proteus 6h 3
Proteus 6h 4
Proteus 6h 5
Olipa hyvät bileet eilen! Ylitti kyllä kaikki odotukset. Paljon kavereita ja hyvää tanssifiilistä. 6 euroa tuntuu nyt ajateltuna kovin vähäiseltä (ennakko)lipun hinnalta, kun ottaa huomioon että sitä on tullut joskus suorastaan vähän tylsistyttyä bileissä joihin liput maksaneet monta kymmentä euroa. Nyt oli kyllä hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdallaan. ;) Tosin onhan se oikea fiilis vähän semmonen juttu että joskus sitä vaan on ja joskus ei, no eilen onneksi oli.

Osassa kuvista näyttää vähän siltä kuin ois jokin rokkikeikka ollut kyseessä, mutta ihan siis konemusabileet oli, Proteuksella oli vaan "live"-osuuksissa tällä kertaa apureita mukana (mm. hevilaulaja) ja lisäksi showhun kuului muutamia sähkökitaralla terästettyjä osuuksia sekä bongorummun lätkimistä. ;D

Ei mulla oikeestaan mitään sen kummempaa "asiaa" ole tänään.. tarkotus ois tässä vähän alotella massiivista kämpän järjestely- ja siivousoperaatiota. Huh. ;)

2 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Mä oon aina halunnut jonnekin konemusakeikalle.. salainen haave :). Kaverit ei ymmärrä moisen musiikin päälle yhtään mitään ja mä en kehtaa kertoa mitä musiikkia fillaroidessa kuuntelen. Julkisesti olen vaan Madonna-, U2-, Kent-, Killers-, Apulanta- yms. fani. Tää on ihan hassu salaisuus. Hassuinta on se että pidän sitä salaisuutena :).

Desthea kirjoitti...

Romulus: hihii, aika hauska salahaave.. ;) eikun rohkeesti mukaan vaan! Jos ei ole samanhenkisiä kavereita entuudestaan, niin sieltä niitä kyllä saa sitten! :D
On muuten tulossa aika jänskät isot bileet ystävänpäivänä, oikeen Messukeskuksessa, ja siellä on konemusabileiden lisäks myös samaan ympätty jokin Vfest-tapahtuma (pääsee samalla lipulla) missä esiintyy Apulanta ym. Noi bileethän vois sopia sulle.. :D Liput tosin tietysti suolasen hintaset (ennakko 30 €) ihan jo ton paikankin takia varmaan.. toivottavasti olisi sitten hintansa väärti, noista kun ei koskaan oikeen osaa etukäteen sanoo. Mutta onpahan monipuolista tarjontaa ainakin.. ;)