maanantai 5. tammikuuta 2009

.. I should be so lucky ..

Läpinäkyvä muoviketju
Mä törmään asukuvissa harvoin sellaisiin juttuihin joista tulisi "mulle tollanen heti" -fiilis, ja vaikka tuliskin niin se ei paljon auta kun kyseiset jutut on yleensä kirppislöytöjä, kauan sitten ostettuja tai muulla tavoin saavuttamattomissa. Näin kävi myös kun aloin himoita Tyylitaivaassa Medulalla näkemääni läpinäkyvää muoviketjua. Ketju (alunperin kaulakoru) oli H&M:stä ostettu, mutta kävi ilmi että Turussa kyseistä ketjua ei ollut ilmeisesti koskaan ollut saatavillakaan. Olin jo luovuttanut, kun tuli Medulalta itseltään viestiä:

"Se ketju oli alunperin kaulakoru niin että siitä roikku ylimääräisiä ketjunpalasia mitkä halusin pois ja eilen kun yhdistelin niitä niin huomasin että niistä tuli toinen yhtä pitkä ketju. Voi lähettää sen sulle jos maksat postikulut kun ne on jokatapauksessa liian painavat yhtäaikaa pidettynä."

Olin vähän että ei oo todellista! :D Ja sieltähän se mieluisa kuori tipahti postiluukusta tossa muutama päivä sitten. Vielä vaan jotain kiinnitysklipsua päihin ja sitten luulen että ketju on valmis lähtemään kanssani tänään alakertaan kuuntelemaan Proteusta. ;)
Kiitoksia vielä kovasti,
Ida! Laitan sulle pian kiitospostia tulemaan!

2 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Hih! Mä tunnistin kerrankin biisin! :D

Desthea kirjoitti...

adelheid: heh, otan noita otsikoita kyllä välillä jostain ihan ihme biiseistä.. ;) Lähiaikoina on useempikin otsikkoinspiraatio tullut Ari Koivusen viimesimmästä levystä jonka sain joululahjaksi ja ollut nyt soitossa melko aktiivisesti.. ;)