sunnuntai 25. tammikuuta 2009

.. so start me up and watch me go ..

Onpa mukava olla taas kotona. Vielä muutamia kuvia Varkauden reissusta.

wanha Husqvarna
Ihana wanha poljettava Husqvarna bongattu myöskin Varkauden majapaikasta, kaverin äidin luota.

Varkauden tehdasnäkymää
Varkaudessa olivat hurjasti savuttavat paperitehtaat ihan keskustan tuntumassa ja niinpä näkymä baarikeskittymän pihaltakin oli suunnilleen kuvan mukainen. ;)

Z-onessa
Olimme yökerhossa nimeltä Z-one. Sisään maksoi suolaiset 7 euroa vaikka oli ihan tavallinen, ohjelmaton pe-ilta. Porukkaa oli vähänlaisesti mutta meininki silti hyvä. Ja se tanssilattia, voi luoja että olen katkera, Turussa ei ole missään niin suurta tanssilattiaa. Mur. Siellä muuten soitettiin aika paljon suomi-räppiä ja siellä oli semmosia hopparipoikia tanssimassa. Huh. Tuollasta tännekin. ;)

baariin lähdössä Varkaudessa
Tässä lookkia ennen baariin lähtöä. Musta hopearaitainen, jänskänmallinen toppi on löytö paikalliselta kirppikseltä. :D Myös pinkki toppi ja vyö second handia. Rannekoru Lindex, kaulakoru H&M miesten puolelta. :)

matkanäkymiä
jokin silta matkalla
Vielä pari Sinin paluumatkalla näpsimää kuvaa. Puita myöten runsaslumiset talvimaisemat muuttuivat pikkuhiljaa aavistuksen synkemmiksi kun tultiin etelämmäksi, huomasi selvästi että lunta on täällä vähemmän vaikka sitä nyt onkin. Tokassa kuvassa jokin jänskä siltaviritys jostain Mikkeli-Lahti-akselilta, muistaakseni. ;)

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ihana tuo sun baarilook -kuva!!!

Ja muutama nielaisu tuli tuossa ensimmäisen kuvan kohdalla........ :D

W kirjoitti...

Konppaan edellistä, todellakin kiva baariasu, varsinkin vyö! Toi silta Lahti-Mikkeli akselilla taitaakin olla about ainoa asia mitä siitä välistä jää mieleen...

Desthea kirjoitti...

Johanna: voi kiitti..! :) heh joo ajattelinkin että saattaisit tykätä tosta ompelukoneesta.. ;)

W: kiitos sullekin! :D Tuo vyö on kyllä ihan lemppari, pelkään että kulutan sen pian jo puhki.. ;) Juu kieltämättä oli aika suoraa tietä vaan siinä vaiheessa, ei tosiaan paljon muuta erityistä jäänyt mieleen ku tuo kohta missä oli toi silta ja jokin jänskä huoltis mistä meni sellane lasitunneli tien yli.. x)