torstai 22. tammikuuta 2009

.. it’s cold out, but hold out and do like I do ..

Varkaudessa ollaan. Matka oli pitkä, lunta on melko paljon ja ihmiset puheliaita. ;) Huomenna ois tarkotus koluta täkäläiset kirpparit ja mahdollisesti katsella jotain iltaelämääkin. En nyt jaarittele/jumittele enempää täällä kyläpaikan koneella, heitetään jatkoksi muutamia kuvia.

kivasti sisustettu kämppä
wanhan tyylinen ravintola
kissaneiti Elli
Vähän uutta sekä vanhaa. ;) Ekana otoksia ensimmäisestä yöpymispaikasta, jonka sisustuksessa oli mielenkiintoisia juttuja. Ja tokana yksityiskohtakuvia kaverin äidin ravintolasta. Kolmantena tämänhetkisen kyläpaikan pörheä kissaneiti Elli.

4 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Ihana yöpyä paikassa missä on Ellin kaltainen sulostus!

Desthea kirjoitti...

Romulus: heh, tuo "sulostus" myös mieluusti nukkuu vieraiden mahan päällä ja puskee naamaa ja _kuolaa_.. ;D kyseinen karvaturri nimittäin kuolaa enemmän kuin koirat.. x)

Stazzy kirjoitti...

Hihi, vai että Varkaudessa.
Ei siellä hirveästi kirppareita ole, mutta toivotaan että jotain löytyy.

(Ollaan melkein sukua, mun vanhemmat tuntevat sun kaverin äidin.. :D Mutta kukapa ei toisiaan tuon kokoisessa kaupungisa tuntisi.)

Desthea kirjoitti...

Stazzy: :D hehee, no juu uskon kyllä että kyseinen ravintolayrittäjä on varmasti monelle paikalliselle tuttu..! ;)
Kirppiksiä (pienehköjä) oli yllättävän monta, mutta tiukan aikataulun ja väsähtämisenkin vuoksi kävimme vaan kahdessa paikassa. Fidakin siellä ois näemmä ollut, mutta ei nyt tosiaan oikeen joka paikkaan ehtinyt. Mutta muutaman kivan löydön tein kyllä silti! :)