maanantai 12. tammikuuta 2009

.. when it stops better press rewind ..

DIY-kasettiasuste
Mun näkemykseni kasettikorusta. Sain mutsilta kivan "retron" punaisen c-kasetin (Swinging blue jeans?!) ja höystin sitä hieman muovistrasseilla (ideasta/inspiraatiosta kiitos ja kunnia Heipalle, strasseista kiitos Johannalle). Kaulakoruna miellän kasetin vähän turhan suureksi kapistukseksi (omaan makuuni) mutta tuollaisena "multi-roikottimena" (laukkuun, vyölenkkiin tms.) - why not. :)

Facebook on muuten hämmentävä paikka. Mä itse asiassa boikotoin pitkään kyseistä ilmiötä, kunnes viime kesänä Ruisrock-viikonloppuna humalapäissäni kavereiden painostuksesta liityin itsekin sinne.. Profiilissani on järjetön lista hyväksymättömiä "hömppäkutsuja", sellaisista "aktiviteeteista" en ole pätkääkään kiinnostunut. Sen sijaan kaverilistan kasvattaminen on ihan hauskaa hommaa. Olen aina ollut omituisen kiinnostunut erilaisista henkilökytköksistä ja Facebook tarjoaakin varsin usein näitä "mistä helkkarista NOI tuntee toisensa?!" -hetkiä.
Ja onhan se mielenkiintoista seurailla mitä vanhoille tutuille kuuluu jne. Miten sukunimet on vaihtuneet. Ja jälkikasvua ilmaantunut. Ja miten jotkut lapsuusaikaiset tutut asuu vieläkin vanhempien luona ja lähinnä dokailee. Ja että tyttö jonka tapasi n. 10-vuotiaana sairaalassa, tienaa nykyisin elantonsa levittelemällä haarojaan mm. tuning-autojen konepellillä.

Niin se aika kuluu, jotkut muuttuu ja jotkut ei.. ;D

10 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Makee idea, Ei aina sitä tylsää kaulakorua.
Facebook ON pelottava paikka;)

Stazzy kirjoitti...

"Miten sukunimet on vaihtuneet."

Hmm. Olen ollut Ranskassa nyt reilut kolme vuotta. Sinä aikana yksi tyttö jonka ei minun tänne lähtiessäni edes seurustellut, ehti jo vaihtaa nimeä. Yhtäkkiä hämmennyin tyyliin "KUKA toi tyyppi mun kaverilistalla on??" Ja tosiaan, monella on jälkikasvua. Ihan outoa :D

Desthea kirjoitti...

Milla: tänks! :) joo, mua jotenki koukuttaa Facebookissa nimenomaan se hämmentävyys, eikä esim. oheishömpät jotka taas joitain toisia tuntuu tehokkaasti koukuttavan.. ;)

Stazzy: juu itsekin on tullut koettua muutamia hämmennyksen hetkiä kun jonkun vanhan tutun nimi onkin ollut outo (kuvasta vaan sitten voinut päätellä kuka kyseesä). Ja varsinkin nyt tuntuu yhtäkkiä monet menneen jossain välissä naimisiin vaikken ole muualta semmosta edes kuullut (olen kotoisin sellasesta käpykylästä missä yleensä aina tiedetään kaikkien tekemiset, heh). ;)

Romulus kirjoitti...

Joo, noin toi kasetti on kiva! Kaulakorukasetit ei oikein iske.

Heh, mä en ymmärrä koko Facebook-hömpötystä :). On mulla siellä profiili mutten koskaan käy. Vaikuttaa niin hiton sekavalta ja ne älyttömät kutsut saa tuskahien nousemaan pintaan jos vahingossa satun kirjautumaan sisään.
Nojoo, onhan siinä tietty puolensa et näkee vanhoja tuttuja.. mut toisaalta, jos niitten kaa ei oo tekemisissä oikeesti ei niitten kanssa tule olemaan Facebookinkaan kautta.
Mulle riittää sähköposti ja puhelin :).

Desthea kirjoitti...

Romulus: kiitti. =) musta ne kasettikaulakorut näyttää joillain ihan kivoilta mutta en usko että itselleni oikein sopis.

Facebook ON kyllä hieman sekava, mä en vieläkään tiedä miten siellä läheskään kaikki jutut toimii.. ;) Mutta yllätyin kun kuvien lisääminen oli hämmästyttävän helppoa.. ;) Ne kutsut on tosiaan vähän älyttömiä, mäkin oon vaan antanu niiden kertyä sinne. Joskus jos niitä koittaa klikata ni joutuu aina johonki sekavaan paikkaan ja menee hermot. ;)
Mä boikotoin tota pitkään senkin takia että mulla oli mielestäni ja profiileja ihan tarpeeks monessa paikassa ja käytän netissä ollessani kavereiden kanssa yhteydenpitoon lähinnä Messengeriä. On ton FB:n myötä kyllä sitte joidenkin vanhojen tuttujenkin kanssa tullu heiteltyy jotai viestejä ja kuulumisia puolin ja toisin.. onpahan ainaki se mahdollisuus olemassa jos tekee mieli verestää muistoja.. ;)

Desthea kirjoitti...

Siis ".. mulla oli mielestäni JO profiileja ihan tarpeeks .."

Hei miten täällä pystyy muokkaamaan kommentteja?? Terveisin Blogger-amatööri..

Stazzy kirjoitti...

Kommentteja ei pysty muokkaamaan...

Muuten, facebookissa on siellä kutsujen vieressä semmonen nappi, jossa lukee "Hylkää kaikki kutsut". Se on oiva.

Desthea kirjoitti...

Stazzy: äh, arvasin! =/ Vanhassa blogissani pystyin sen tekemään joten tietenkin nyt toiveikkaana etsiskelen täältä samoja ominaisuuksia.. pitää vaan nyt sitten koittaa olla tekemättä kauheasti kirjotusvirheitä.. ;D

Ja joo, mä tiedän, en oo vaan jostain syystä viitsinyt vielä niitä poiskaan viskata. Ehkä mä koitan selvittää miten pitkän siitä listasta voi saada.. x)

Heippa kirjoitti...

heiii! huomasin sun kommentin vasta asken! taa on hiano! ;)

Desthea kirjoitti...

Heippa: kiitoksia. :)